RSGolf

RSGolf

Dezelfde passie voor de golfsport

Golfshop Delfland wordt geëxploiteerd door RSGolf. Door deze samenwerking kunnen wij u een uitgebreid assortiment en een nog betere service en gastbeleving bieden. Dit doen wij onder andere met fittings, demodagen en events.

RSGolf heeft een eigen webshop kijk op www.rsgolfshop.nl.Alle producten kunt u laten thuisbezorgen of ophalen in de golfshop.

Naast een eigen webshop biedt RSGolf nog vele andere services:

  • RSGolf biedt fitting op afspraak. De fittingen vinden plaats in de fittingstudio in onze golfshop. Onze fittingstudio is voorzien van nieuwe apparatuur om uw balvlucht zo goed mogelijk te meten. Om u hierna een passend advies te geven voor uw nieuwe clubs. 

Klik hier om uw fitting te boeken

  • Regelmatig bieden wij Demodagen aan. Tijdens de demodagen komen merken met hun nieuwste golfclubs bij ons lang die u kunt testen en laten fitten. Dit is de perfecte kans om de nieuwste collectie clubs uit te proberen.

Klik hier voor onze demodagen

  • RSGolf is gespecialiseerd in logoproducten. U kunt bij ons terecht voor logoproducten voor uw bedrijf en Delfland logoproducten voor uzelf.

Klik hier voor de brochure met corporate logoproducten

  • RSGolf organiseert veel verschillende events in binnen en buitenland. Deze events zijn veelal golf gerelateerd, zoals een golfreis, maar bieden soms ook net iets extra’s. Denk hierbij aan een gezellige borrel of een bezoek aan de Grand Prix op Zandvoort. 

Klik hier voor events in binnen en buitenland

  • RSGolf weet als geen andere dat de golfbaan dé plek is om relaties op te bouwen. Wij kunnen voor u daarom het perfecte corporate event samenstellen.

Klik hier voor corporate events