NGF-registratie 2022

NGF-registratie 2022

Wij regelen graag uw NGF-registratie. De kosten hiervoor bedragen € 37,50 per jaar. Hieronder vindt u informatie over het aanmelden, verlengen en beëindigen van uw NGF handicapregistratie.

Alle Voordelen

 • Eenvoudig online aanvragen en betalen met iDEAL
 • Lidmaatschap NGF inclusief WA-verzekering
 • Via Mijn Delfland’ online starttijden boeken
 • 2 x per jaar Golf.nl Magazine in uw brievenbus
 • Gratis account bij de app GOLF.NL, golf.nl/app;
 • Gratis account bij degolfacademie.nl om het golfspel te kunnen verbeteren;
 • Digitale pas via de app GOLF.NL

Overstappen NGF Registratie

Heeft u momenteel elders een NGF registratie en wilt u overstappen? Dan kunt u uw registratie op 2 manieren regelen. U dient wel eerst zelf uw lopende registratie bij een andere golfbaan/golfclub op te zeggen.

 1. Kom langs bij onze receptie met een kopie van uw NGF pas. Bij de receptie kunt u het formulier invullen en uw bijdrage betalen.
 2. Klik op onderstaande button en vul het formulier in. Upload een kopie van uw huidige NGF pas (Registratie is alleen mogelijk als op uw huidige digitale pas Handicapbewijs of Baanpermissie staat). U kunt dan direct online betalen.

Klik hier om over te stappen naar NGF Registratie bij Golfbaan Delfland

Na de ontvangst en verwerking van de betaling ontvangt u van ons een mail met de instructie om uw digitale pas zichtbaar te maken in de GOLF.NL app.

Eerste NGF Registratie (na behalen baanpermissie)

Heeft u net uw baanpermissie gehaald en wordt dit uw eerste NGF Registratie? Dan kunt u uw registratie op 2 manieren regelen.

 1. Kom langs bij onze receptie met het ingevulde formulier voor behalen van baanpermissie. Bij de receptie kunt u uw bijdrage betalen.
 2. Klik op onderstaande button en vul het formulier in. Upload een foto of scan van het ingevulde formulier voor behalen van baanpermissie. U kunt dan direct online betalen.

Klik hier voor NGF Registratie na behalen van baanpermissie

Na de ontvangst en verwerking van de betaling ontvangt u van ons een mail met de instructie om uw digitale pas zichtbaar te maken in de GOLF.NL app.

Verlengen NGF Registratie

Heeft u momenteel een NGF Registratie bij Golfbaan Delfland? Dan wordt uw lopende NGF Registratie automatisch verlengd. De jaarlijkse bijdrage voor de NGF handicapregistratie kunt u op 3 manieren betalen.

 1. Via een digitaal betaalverzoek, te weten ‘tikkie’ van ABN AMRO, dat u begin december van ons ontvangt.
 2. Door het bedrag over te maken naar NL86ABNA0429632770 t.n.v. Stichting Golfbaan Delfland onder vermelding van uw NGF nummer
 3. Door het invullen van het formulier. Klik hiervoor op onderstaande button. U betaalt in dat geval direct online.

Klik hier om uw registratie te verlengen

Beëindigen NGF Registratie

Uw huidige NGF Registratie bij Golfbaan Delfland kunt u beëindigen door een mail te sturen naar registratie@delflandgolf.nl.

Veel voorkomende vragen:

 • Waarom kan ik niet kiezen voor een fysieke pas? Wij bieden geen fysieke passen aan. Hiermee sluiten wij ons aan bij het standpunt van de NGF en dragen wij bij aan een beter milieu.
 • Ik heb geen smartphone, hoe kan ik dan een digitale pas gebruiken? U kunt op de computer inloggen op golf.nl. Als u bent ingelogd klikt u rechtsboven op de pagina op uw naam en dan op profiel. Hier ziet u uw digitale NGF-pas. Deze kunt u uitprinten en meenemen naar de golfbaan.

Heeft u nog andere vragen? Mail naar registratie@delflandgolf.nl