Golfles

Golfacademy Delfland is een PGA Holland erkende golfschool en heeft alle faciliteiten om zowel de beginnende als gevorderde golfer verder te helpen. Voor uw golfles kunt u kiezen uit één van onze 6 gekwalificeerde PGA golfprofessionals, ongeacht of u een beginner of gevorderde golfer bent. De keuze is aan u. Heeft u nog nooit gegolfd en wilt u graag kennismaken met de golfsport? Doe mee met een gratis kennismakingsles, waarbij de golfprofessional de verschillende facetten van het golfen met u doorloopt.

Baanlessen in het weekend op zaterdag (hele dag) en zondag na 12 uur. Informeer ernaar bij uw pro!

Golfles annuleren?

Natuurlijk kan het voorkomen dat, om welke reden dan ook, u een golfles moet afzeggen. Doe dit altijd rechtstreeks bij uw pro (via SMS) of via de Golfacademy, per mail of telefoonnummer 015 3807911 (optie 4).

Tip: heeft u zelf de les via de online lesagenda geboekt, dan kunt u deze zelf via de lesagenda ook weer annuleren. Klik op de gemaakte afspraak, dan ziet u in het detailscherm bij ‘deelnemers’ een ‘x’, klik dit aan er verschijnt een pop-up scherm waarin u de reden aan kunt geven. Druk op ‘annuleer boeking’ en uw afspraak is automatisch geannuleerd. Wel zo makkelijk!

Wat zijn de kosten? Annuleert u langer dan 24 uur voor aanvang van de les –> kosteloos annuleren. Annuleert u binnen 24 uur voor aanvang van de les –> kosten van de les zullen in rekening worden gebracht.

Golfles boeken 1

Wilt u beginnen met het volgen van lessen, dan kunt u naast een groepsles kiezen voor een privéles. Het volgen van een privéles kan vanaf 1 persoon tot maximaal 5 personen. Onderstaande tarieven zijn inclusief gebruik golfclubs en exclusief Driving Range golfballen.

De kosten van de les dient u contant aan het einde van de les aan de golf professional te overhandigen.

Tarieven privéles

 • 1 persoon 25 minuten               € 26,-
 • 2 personen 25 minuten             € 16,- p.p.
 • 1 persoon 50 minuten               € 52,-
 • 2 personen 50 minuten             € 32,- p.p.
 • 3 personen 50 minuten             € 24,- p.p.
 • 4 personen 50 minuten             € 20,- p.p.
 • 5 personen 50 minuten             € 18,- p.p.
Boek een golfles
NGF 9-Stappenplan 2

Op een ontspannende manier leren golfen met het NGF 9-stappenplan? Dat kan bij Golfbaan Delfland, lees onderstaand de mogelijkheden die er geboden worden.

Van clubhandicap 54 naar 0
Online lesagenda 3

Bij Golfbaan Delfland is het boeken van een les erg gemakkelijk via de online lesagenda. Kies zelf uw Golfprofessional en ga samen de uitdaging aan om te leren golfen of om uw golfspel te verbeteren.

Boek uw golfles online
Gratis kennismakingsles 4

Heeft u nog nooit gegolfd en wilt u graag kennismaken met de golfsport? Doe mee met een GRATIS les op zaterdagmiddag of kom langs op onze open dag. Voor een gratis kennismakingsles is het aan te raden comfortabele kleding en gymschoenen te dragen. Voor de benodigde materialen zorgen wij. Meld u snel aan en ervaar zelf hoe leuk en ontspannen golf is.

Zaterdag 12 oktober 11:00 tot 12:30 uur

Zondag 3 november 14:00 tot 15:30 uur

Zaterdag 23 november 11:00 tot 12:30 uur

Maak kennis met de golfsport
 • Bent u nog niet in het bezit van uw eigen golfclubs, dan kunt u voor uw oefensessies tussen uw  lessen door clubs huren in de golfshop. U krijgt per keer maximaal 2 clubs mee. (1ste club € 2,50, 2e club € 1,00) Bewaar de kassabonnen, deze worden in mindering gebracht bij aankoop van een nieuwe golfset in de golfshop.
 • Voor het oefenen op de chipping en pitching areas is het gebruik van een “clicka” met eigen golfballen* verplicht. De “clicka” is verkrijgbaar voor € 7,95 in de Golfshop. * Het is niet toegestaan om driving range golfballen te gebruiken!
 • De greenfees zijn niet inbegrepen bij de golflessen. U dient zelf maximaal 1 week van  te voren de baan te reserveren en voorafgaande aan de baanles betaald te hebben in de Golfshop.
 • Tijdens de golflessen en op de driving range dienen telefoons uit te staan en mag er niet gerookt worden. Tevens is het streng verboden om uw geslagen golfballen zelf terug te halen!

Voor meer informatie over golflessen, golfcursussen of golfclinics kunt u contact opnemen met de Golfacademy via 015-3807911 (optie 4) of stuur een email.