Delfland Rondenkaart

Delfland Rondenkaart – voordelig golfen op Championship Course

Met de 30-, 45- of 60-Rondenkaart kunt u een jaar lang van maandag t/m zaterdag de gehele dag en zon- en nationale feestdagen na 12 uur (gedurende wintertijd. Wordt 13 uur in zomertijd) golfen op de 27 holes Championship Course.

Met de Delfland Rondenkaart kan uw korting oplopen tot maar liefst 40% en golft u al vanaf € 16 per 9-holes! Uiteraard kunt u voor 18-holes 2 ‘Ronden’ laten afschrijven bij de receptie.

30-Rondenkaart 9-holes Championship Course (€ 18,67 per ronde)
€ 560
45-Rondenkaart 9-holes Championship Course (€ 17,11 per ronde)
€ 770
60-Rondenkaart 9-holes Championship Course (€ 16 per ronde) € 960

Eenmalig opwaarderen Rondenkaart

Wanneer u een 30- of 45-Rondenkaart heeft gekocht en deze is voor het verstrijken van de looptijd (12 maanden) volledig verbruikt, dan kunt u er EENMALIG alsnog voor kiezen om 30 resp. 15 ronden bij te kopen. In dat geval betaalt u slechts het aantal opgehoogde ronden bij. Dit biedt dus ook de mogelijkheid om een 45- of 60-Rondenkaart in 2 termijnen te betalen.

Let op: u hoogt alleen uw tegoed op. De oorspronkelijke einddatum blijft onveranderd!

De Delfland Rondenkaart is te koop in onze Golfshop of via onderstaand formulier. Ook kunt u via onderstaand formulier uw huidige Rondenkaart EENMALIG opwaarderen naar een 45- of 60-Rondenkaart. 

Ronden over?

Ronden over, en geldigheidstermijn verstreken? Dan kunt u, bij aankoop van een nieuwe (verlenging) Delfland Rondenkaart, een tegoed van maximaal 5 ronden meenemen naar de nieuwe Delfland Rondenkaart (mits aangeschaft binnen 1 maand na afloop van de oude Rondenkaart).

Verlenging Rondenkaart

In Golfshop Delfland regelen wij dit graag voor u en kunt u voor nog eens 12 maanden een verlenging aanvragen. Veel golfplezier!

Voorwaarden Delfland Rondenkaart

  • Graag een kopie van uw NGF pas uploaden. Mag ook een foto zijn gemaakt met een telefoon of tablet.
    Geldig van maandag t/m zaterdag en zondag & nationale feestdagen va 13 uur (wordt 12 uur gedurende wintertijd)
  • € 0,00