Delfland Rondenkaart

Delfland Rondenkaart – voordelig golfen op Championship Course

Met de 30-, 45- of 60-Rondenkaart kunt u een jaar lang van maandag t/m zaterdag de gehele dag en zon- en nationale feestdagen na 12 uur (wintertijd, 13 uur in tijdens zomertijd) golfen op de 27-holes Championship Course.

Met de Delfland Rondenkaart kan uw korting oplopen tot maar liefst 40% en golft u al vanaf € 16 per 9-holes! Uiteraard kunt u voor 18-holes 2 ‘Ronden’ laten afschrijven bij de receptie.

30-Rondenkaart 9-holes Championship Course (€ 18,67 per ronde)
€ 560
45-Rondenkaart 9-holes Championship Course (€ 17,11 per ronde)
€ 770
60-Rondenkaart 9-holes Championship Course (€ 16 per ronde) € 960

Eenmalig opwaarderen Rondenkaart

Wanneer u een 30- of 45-Rondenkaart heeft gekocht en deze is voor het verstrijken van de looptijd (12 maanden) volledig verbruikt, dan kunt u er EENMALIG alsnog voor kiezen om 30 resp. 15 ronden bij te kopen. In dat geval betaalt u slechts het aantal opgehoogde ronden bij. Dit biedt dus ook de mogelijkheid om een 45- of 60-Rondenkaart in 2 termijnen te betalen.

Let op: u hoogt alleen uw tegoed op. De oorspronkelijke einddatum blijft onveranderd!

De Delfland Rondenkaart is te koop in onze Golfshop of via onderstaand formulier. Ook kunt u via onderstaand formulier uw huidige Rondenkaart EENMALIG opwaarderen naar een 45- of 60-Rondenkaart. 

Ronden over?

Ronden over, en geldigheidstermijn verstreken? Dan kunt u, bij aankoop van een nieuwe (verlenging) Delfland Rondenkaart, een tegoed van maximaal 5 ronden meenemen naar de nieuwe Delfland Rondenkaart (mits aangeschaft binnen 1 maand na afloop van de oude Rondenkaart).

Verlenging Rondenkaart

In Golfshop Delfland regelen wij dit graag voor u en kunt u voor nog eens 12 maanden een verlenging aanvragen. Veel golfplezier!

Voorwaarden Delfland Rondenkaart

  • Graag een kopie van uw NGF pas uploaden. Mag ook een foto zijn gemaakt met een telefoon of tablet.
    Geldig van maandag t/m zaterdag en zondag & nationale feestdagen va 13 uur (wordt 12 uur gedurende wintertijd)
  • € 0,00