Delfland Rondenkaart & Unlimited

Speelt u regelmatig op Delfland? Dan is een Delfland Rondenkaart zeker de moeite waard. Zo golft u altijd tegen een extra scherp geprijsd greenfee tarief. 

Tarieven Delfland Rondenkaart

Ronden ALTIJD DEELTIJD

 

20
(per ronde)

 

€ 449
(€ 22,45)

NVT

 

50
(per ronde)

 

€ 849
(€ 16,98)

 

€ 749
(€ 14,98)

 

Unlimited

 

€ 1649

 

€ 1449

 

Par 3 Unlimited

 

€ 479

 

€ 399

Klik hier voor de tarieven van de oude Rondenkaarten   

Kennismakingsactie
Heeft u nog nooit gebruik gemaakt van een Rondenkaart en wilt u de voordelen leren kennen? Dan is er voor u de Kennismakingsactie. Voor € 199 speelt u 8 ronden van 9 holes op Golfbaan Delfland. Als deze Rondenkaart u bevalt, dan kunt u overstappen op een van onze reguliere Delfland Rondenkaarten.

Klik hier voor meer informatie over de Kennismakingsactie  

Winter Unlimited
Met Winter Unlimited speelt u deze winter onbeperkt op Golfbaan Delfland. Van 1 november 2020 tot en met 28 februari 2021 speelt u wanneer u maar wilt voor slechts € 349. Speelt u alleen op onze Par 3 Challenge Course? Dan betaalt u maar € 129.

Klik hier voor meer informatie over Winter Unlimited  

 

Voordelen en Voorwaarden
TOELICHTING ALTIJD & DEELTIJD:
ALTIJD: Als u kiest voor ‘ALTIJD’ kunt u 7 dagen in de week alle starttijden boeken.
DEELTIJD: Als u kiest voor ‘DEELTIJD’ dan kiest u uit één van de twee tijdsblokken:
1) U speelt alleen van maandag tot en met vrijdag tot 16:00 uur en NIET in het weekend.  Feestdagen tellen als zondag.
2) U speelt alleen van maandag tot en met vrijdag vanaf 16:00 uur en WEL in het weekend. 

UPGRADE MOGELIJKHEDEN:
– Van 20 Rondenkaart naar 50 Rondenkaart > u heeft een 20 Rondenkaart en doet tijdens de looptijd van uw Rondenkaart een upgrade naar de 50 Rondenkaart voor € 449 (30 ronden extra voor € 14,97 per ronde), en u behoudt de oorspronkelijke einddatum van uw kaart. U behoudt het recht om ALTIJD te spelen.
– Van 50 Rondenkaart naar UNLIMITED > u heeft een 50 Rondenkaart en doet tijdens de looptijd van uw Rondenkaart een upgrade naar UNLIMITED voor € 749 (blijft DEELTIJD) of € 849 (blijft ALTIJD).  Vanaf dat moment kunt u onbeperkt spelen, u behoudt de oorspronkelijke einddatum van uw kaart en keuze voor ALTIJD of DEELTIJD.

GEBRUIK
– Iedere ronde is voor 9-holes. Als u 18-holes speelt worden er 2 ronden afgeschreven. Uitzondering is de Par 3 Challenge Course (altijd 0.5 ronde per 9-holes) en Championship Course (zon- en feestdagen van 09.00 tot 15.00 uur: 1.25 per 9 holes)
– De Delfland Rondenkaart is strikt persoonlijk en worden voorzien van een foto
– Geen recht op restitutie in verband met baanonderhoud, wintergreens en baansluiting door bijvoorbeeld een pandemie, natuurramp of slecht weer
– Geldig op Championship Course en Par 3 Challenge Course
– 12 maanden geldig vanaf datum aankoop
– Neem maximaal 5 ronden mee naar een nieuwe kaart, mits binnen 1 maand na verlopen oude kaart aangekocht

KORTING GOLFSHOP DELFLAND
– Met de Delfland Rondenkaart ontvangt u 5% korting (met uitzondering van reeds afgeprijsde artikelen/acties, aanbiedingen & elektrische apparatuur) op uw aankopen in Golfshop Delfland

VOORDELIG DEELNEMEN AAN WEDSTRIJDEN 
– Voor deelname aan wedstrijden, kunt u vaak de verschuldigde greenfee voldoen met uw Delfland Rondenkaart. Aanvullend betaalt u dan, indien van toepassing, alleen nog de wedstrijdbijdrage.

TIME OUT 
– Bij langdurig (minimaal 3 maanden) aaneengesloten ziekte/ongeval/blessure kan tegen € 75 administratiekosten een bestaande Rondenkaart op een andere persoon worden gezet met behoud van looptijd/einddatum. Een andere mogelijkheid is de originele looptijd van een Rondenkaart met de duur van het aaneengesloten medisch ongemak verlengen. 
– Bent u in financiële problemen gekomen, neem dan contact met ons op. Wij zoeken dan samen naar een passende oplossing.
Meer informatie of aanvraag indienen? Mail ons!

OVERIGE BEPALINGEN  
– De Delfland Rondenkaart is geldig in combinatie met regen- en/of onweersvouchers
Reguliere annulerings- en reserveringsregels van toepassing
– Het doorverkopen/verhuren/aan anderen ter beschikking stellen van de Delfland Rondenkaart is niet toegestaan. De Rondenkaart wordt, bij constatering, direct geblokkeerd en de tegoeden/Ronden komen te vervallen
– Niet inwisselbaar tegen contanten
– Wij behouden ons het recht voor de tarieven op ieder moment te wijzigen. De tarieven voor opwaarderen op moment van aankoop blijven echter geldig gedurende de looptijd van 12 maanden

Jeugd
Natuurlijk hebben wij ook voordelige Rondenkaart tarieven voor de jeugd. Deze Rondenkaart is voor iedereen die geboren is in 1999 of later. Voor aanschaf in 2021 geldt: geboren in 2000 of later.

Klik hier voor de Jeugd Rondenkaart

Bestellen

Via onderstaand formulier kunt u direct online een Delfland Rondenkaart kopen. Ook kunt u uw huidige Rondenkaart opwaarderen.