Big Green Egg

Streekgenoten, gedeelde passies en beide groen, dat zijn Big Green Egg en Golfbaan Delfland. Een samenwerking tussen de twee leek dan ook onvermijdelijk.

In oktober 2021 zijn wij dan ook een bijzondere samenwerking aangegaan met Big Green Egg. Wij zijn erg blij dat wij dit mooie bedrijf aan ons hebben kunnen verbinden. Op de golfbaan hangen inmiddels een aantal grote banieren en ook op het nieuwe pitchveld is het Big Green Egg logo terug te zien op de vlaggen.

Onze Brasserie heeft door deze samenwerking de beschikking gekregen over een aantal barbecues waarvan er 1 in de keuken is geplaatst. Op onze menukaart vindt u dan ook overheerlijke gerechten terug van de Big Green Egg. Kom dus zeker eens proeven!

Big Green Egg is tevens zichtbaar op de Par 3 Challenge Course. Hier vindt u het Big Green Egg logo terug op onze holeborden. Als klap op de vuurpijl hebben wij een Mega Big Green Egg als target op de driving range geplaatst. Heeft u hem al geraakt?

Op de Par 3 Challenge Course hebben wij nu de Big Green Egg Hole in One Challenge. Slaat u een Hole in One? Dan wint u een leuke prijs.

Klik hier voor meer informatie over de Hole in One Challenge