Golfdag

Wanneer u een golfdag organiseert vindt u het misschien heel leuk om dit zelf te doen en dat vinden wij ook. Wij begrijpen u echter ook als u hier tegenop ziet, in dat geval nemen wij u dit graag (deels) uit handen. Met onze jarenlange expertise zullen wij ervoor zorgen dat u een fantastische zorgeloze dag op Delfland zult hebben en dat het u aan niets zal ontbreken.  

Golfen

Er zijn verschillende opties wat betreft starttijden en de organisatie hiervan. Dit hangt ook af van het aantal personen waarmee u komt spelen en of u in de baan een hapje en/of drankje zou willen nuttigen. Wij durven te zeggen dat alles mogelijk is en wij denken graag met u mee.

Par 3 Challenge Course

Minimaal NGF-baanpermissie vereist

Volwassenen

Tarief p.p.

Jeugd/Jongeren

Tarief p.p.

9-holes maandag t/m zaterdag

€ 14,00

€ 7,50

9-holes zon- en feestdagen

€ 16,00

€ 10,00

18-holes maandag t/m zaterdag

€ 26,00

€ 15,00

18-holes zon- en feestdagen

€ 29,00

€ 17,50

Op de Par 3 Challenge Course start u om de 7 minuten met maximaal 4 personen per flight als de gezamenlijke flight handicap maximaal 80 is, anders dient u in 3-ballen te lopen.

Championship Course

Minimaal NGF EGA Handicapbewijs vereist

Volwassenen

Tarief p.p.

Jeugd/Jongeren

Tarief p.p.

9-holes maandag t/m zaterdag

€ 34,00

€ 12,50

9-holes zon- en feestdagen

€ 39,00

€ 15,00

18-holes maandag t/m zaterdag

€ 59,00

€ 25,00

18-holes zon- en feestdagen

€ 68,00

€ 27,50

Op de Championship Course start u om de 7 minuten met maximaal 4 personen per flight als de gezamenlijke flight handicap maximaal 80 is, anders dient u in 3-ballen te lopen. Uitzonderingen wat betreft flightgrootte en intervaltijden graag in overleg, hiervoor geldt mogelijk een meerprijs.

1 & 10-start
Vanaf 30 personen is het mogelijk middels een 1 & 10-start te starten. U start tegelijk op 2 lussen om na de golfronde dichter na elkaar binnen te komen. Tegen een meerprijs van € 2,50 p.p. organiseren wij dit graag voor u.

Culinaire mogelijkheden

Een evenement is natuurlijk niet compleet zonder een lunch, borrel of diner. Dit regelen wij dan ook graag voor u. Via onderstaande button vindt u ons aanbod van culinaire suggesties waarmee onze keukenbrigade uw smaakpapillen graag verwent. Er is voor iedere smaak en ieder budget een heerlijk assortiment samengesteld. De keuze is natuurlijk geheel aan u, staat er voor u niets bij of heeft u speciale wensen dan horen wij het graag!

Culinaire mogelijkheden

Uw aanvraag

Hopelijk heeft u een goed beeld van uw wensen en de mogelijkheden bij Golfbaan Delfland. Graag organiseren wij uw bedrijfsevenement. Via onderstaand formulier kunt u uw wensen aan ons doorgeven. Heeft u nog vragen? Dan kunt u die ook via onderstaand formulier stellen. Wij streven er naar om binnen 5 dagen contact met u op te nemen.

Aanvraag Golfdag

Geef een schatting op als u het precieze aantal niet weet.
U kunt meerdere data invoeren. Met uw voorkeursdatum als eerste. Dit helpt ons met het vinden van een geschikte datum.
Beschrijf hier uw golfwensen. Denk hierbij aan het aantal holes, welke baan/lussen en of u een normale of een shotgun start wilt.
Beschrijf hier uw culinaire wensen. Denk hierbij aan een lunch, borrel en diner. Dit is mogelijk in verschillende vormen (zie culinaire mogelijkheden)
Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? Vul ze dan hier in.