Business Club Delfland

Business Club Delfland 

Business Club Delfland: waar (golf)plezier en zakendoen hand in hand gaan
Speciaal voor onze zakelijke relaties presenteren wij Business Club Delfland! Ideaal als u bijvoorbeeld uw persoonlijke relatienetwerk wilt uitbreiden, uw naamsbekendheid wilt vergroten of gewoon in een relaxte en groene omgeving zaken wilt doen. 

Bekijk hier alle BC Delfland-leden

Persoonlijk relatienetwerk
Het persoonlijk netwerk biedt veel voordelen om in een sportieve en groene omgeving in contact te komen met mede-ondernemers uit de regio. Een groot aantal bedrijven gingen u voor. Doel van de Business Club is om samenwerking te stimuleren en niet te denken vanuit  concurrentie maar elkaar juist te versterken en ideeën uit te wisselen.

Evenementen
Business Club Delfland organiseert gedurende een aantal keer per jaar BC-golfevents. Zo zijn er bijvoorbeeld gezellige, ontspannen wedstrijden waar alle BC-leden, altijd met introducé, aan deel mogen nemen. Natuurlijk afgesloten met een wisselend maar altijd gezellig slot op ‘hole 19’. Vanzelfsprekend hebben BC-leden ook de mogelijkheid om zelf als gastheer/-vrouw op te treden tijdens een evenement, wanneer zij hun bedrijf/instelling in the picture willen zetten.

Exposure
Als BC-lid heeft u natuurlijk recht op exposure (afhankelijk van gekozen pakket) op en rond de golfbaan! Standaard is uw logo op de Business Club-wand in Brasserie Delfland. Op onze website plaatsen wij uw logo met een link naar uw website.

Van harte welkom!
Meld u gerust eens aan (evenementen@delflandgolf.nl) en kom een kijkje nemen tijdens één van onze activiteiten. Kunt u meteen ervaren hoe het is en wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Wij komen graag in contact en verwelkomen u natuurlijk maar wat graag als nieuwste Business Club-lid! Uiteraard mag u eerst als introducé kennis komen maken.

Van harte welkom bij Golfbaan Delfland waar (golf)plezier en zakendoen hand in hand gaan!