Brasserie

Kom lekker eten bij Brasserie Delfland

Brasserie Delfland: waar iedereen elke dag welkom is! 

Bij Brasserie Delfland kunt u in een informele en gezellige sfeer heerlijk genieten van een betaalbare lunch, borrel of diner.
Iedereen is welkom en vrijwel alles is mogelijk. Zo kunt u er terecht voor bijvoorbeeld een diner met uw gezin, maar ook voor een vergadering of een zakelijke lunch met een groep collega´s. Elke dag staat er een ervaren en enthousiast team voor u klaar. 

De menukaart is verrassend compleet voor lunch of diner. Wat dacht u van een heerlijk stukje vlees van de Big Green Egg of een overheerlijke Surf & Turf. 

Daarnaast staan natuurlijk ook de echte klassiekers op het menu zoals een kipsaté of een schnitzel. Liever vegetarisch? Ook daar is rekening mee gehouden. 

Bij brasserie Delfland krijgt u royale porties tegen betaalbare prijzen. 

Brasserie Delfland bevindt zich op golfbaan Delfland. Er is ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ook fietsend of wandelend zijn wij goed te bereiken.
Wilt u zelf ook eens een balletje slaan? Dit kan, de oefenfacaliteiten zijn namelijk gratis en toegankelijk voor iedereen. Golfbenodigdheden zijn uiteraard te huur.  

Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie of reserveren, bel: 015-2002914.

Klik hier voor onze menukaart

De Brasserie ligt langs de A4 en is gemakkelijk bereikbaar vanuit Den Haag, Rotterdam, Delft en het Westland. Ook hebben wij gratis parkeergelegenheden.