Regelcursus & -examen

Per 1 juli 2012  is het NGF 9-stappenplan ingegaan. Dit betekent dat u de proeve van bekwaamheid niet meer hoeft te doen. Wat dat betreft is het voor u een stuk makkelijker geworden om in het golf de nodige stappen te zetten. Wel blijven de etiquette en de golfregels een belangrijke rol spelen. Dit betekent dat u wel eerst het Regelexamen dient te doen.

REGELCURSUS & -EXAMEN: donderdag 26 oktober en donderdag 2 november

Haal uw NGF-Regelexamen in slechts 2 avonden (incl. Regelcursus) op DATA NOG TE BEPALEN (aanvang 19 uur). Kosten: € 15 per avond.
Deelname examen: € 20. Aanmelden: via registratie@delflandgolf.nl

Indien u meedoet aan deze tweeweekse Regelcursus & -examen, hoeft u zich niet meer apart aan te melden voor het Regelexamen, dit is inclusief bovenstaande cursus!

Wij als Golfbaan Delfland zullen u dan ook regelmatig in de gelegenheid stellen om dit examen bij ons af te leggen. Sowieso iedere eerste maandag van de maand.

REGELEXAMEN

Iedere 1e maandagavond van de maand, gedurende het golfseizoen, organiseren wij een Regelexamen. De kosten voor het Regelexamen zijn € 20,-. Aanvang: 19.30 uur. Ontvangst in Brasserie Delfland vanaf 19 uur.

Maandag 6 november: laatste reguliere REGELEXAMEN van 2017

 

Heeft u nog vragen? Stuur ons een mail. Wij adviseren u om regelmatig onze site te raadplegen voor het laatste nieuws rondom het Regelexamen. Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor deelname aan ons Regelexamen.

  • Op dit emailadres ontvangt u de bevestiging
  • Kosten deelname bedragen € 20 p.p. en dienen op de avond van het examen contant betaald te worden.