Regelcursus & -examen

Per 1 juli 2012  is het NGF 9-stappenplan ingegaan. Dit betekent dat u de proeve van bekwaamheid niet meer hoeft te doen. Wat dat betreft is het voor u een stuk makkelijker geworden om in het golf de nodige stappen te zetten. Wel blijven de etiquette en de golfregels een belangrijke rol spelen. Dit betekent dat u wel eerst het Regelexamen dient te doen.

Wij als Golfbaan Delfland zullen u dan ook regelmatig in de gelegenheid stellen om dit examen bij ons af te leggen. Sowieso iedere eerste maandag van de maand.

REGELEXAMEN

Iedere 1e maandagavond van de maand, gedurende het golfseizoen, organiseren wij een Regelexamen. De kosten voor het Regelexamen zijn € 20,-. Aanvang: 19:30. Ontvangst vanaf 19:00 in de Brasserie.

Heeft u nog vragen? Stuur ons een mail. Wij adviseren u om regelmatig onze site te raadplegen voor het laatste nieuws rondom het Regelexamen. Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor deelname aan ons Regelexamen.

REGELCURSUS + EXAMEN:

Donderdag 30 maart en donderdag 6 april, 19 uur

Uw Regelexamen binnen korte tijd behalen?

De Regel- en Hanicapcommissie organiseert op 2 donderdagavonden een Regelcursus en op de tweede avond het afsluitende Regelexamen. De kosten per avond zijn € 15 p.p.. Het examen (op de tweede avond) kost € 20 p.p. Aan dit afsluitende examen kunnen alleen deelnemers aan deze combi Regelcursus/Examen deelnemen.

U kunt zich aanmelden via mail of het informatiebord in de Brasserie voor deze speciale Regelcursus op 30 maart & 6 april.

  • Op dit emailadres ontvangt u de bevestiging
  • Kosten deelname bedragen € 20 p.p. en dienen op de avond van het examen contant betaald te worden.