Reserveer uw starttijd

Maak hieronder een keuze over de wijze waarop u een starttijd wilt reserveren.

Reserveer uw starttijd op uw telefoon: Delflandgolf app (24/7) ⭐⭐⭐⭐⭐
Het reserveren van een starttijd gaat het makkelijkst met de Delflandgolf app. In de app kiest u hoeveel holes, welke lus(sen) en in welk tijdsblok u wilt spelen. U ziet dan direct alle beschikbare starttijden. Bovendien kunnen wij uw golfronde direct op uw eventuele Delfland Rondenkaart registreren. In de app vindt u tevens de baanstatus, een handicapcalculator en uw scores. Download de app via onderstaande link of scan de QR code. Ultiem gebruiksgemak voor nu & later!

Annuleren? Door op uw starttijd en daarna uw eigen naam te drukken kunt u net zo makkelijk weer annuleren.

Google Play (Android)
App store (iOS)

Reserveer uw starttijd online: met account (24/7) ⭐⭐⭐⭐
Als u al uw gegevens eenmaal heeft ingevuld, bent u bekend bij ons en hoeft u in een later stadium minder gegevens in te vullen. Bovendien kunnen wij uw golfronde direct op uw eventuele Delfland Rondenkaart registreren. Op de dag van uw golfronde kunt u sneller de baan in.

Annuleren? Dit kan eenvoudig door in te loggen en op uw starttijd te klikken. Daarna krijgt u de optie om uw boeking te wijzigen of te annuleren. Klik op dan ‘Annuleer de boeking’ om deze te annuleren.

RESERVEER hier STARTTIJD met account

Reserveer uw starttijd online: via ikgagolfen.nl (24/7) ⭐⭐⭐
Ikgagolfen.nl biedt u hetzelfde boekingssysteem als onze website. U kunt hier een account aanmaken of gemakkelijk inloggen met hetzelfde account dat u gebruikt voor onze website. U kunt dan in de tabel uw gewenste starttijd kiezen en deze boeken.

Annuleren? Dit kan eenvoudig door in te loggen en op uw starttijd te klikken. Daarna krijgt u de optie om uw boeking te wijzigen of te annuleren. Klik op dan ‘Annuleer de boeking’ om deze te annuleren.

Reserveer uw starttijd online: zonder account (24/7) ⭐⭐
U golft niet zo vaak op Delfland en/of u wilt snel en eenvoudig online een starttijd reserveren. U meldt zich op de dag van uw golfronde bij de receptie waar wij meer gegevens van u kunnen vragen.

Annuleren? Bel onze receptie (015 380 7911 optie 1)

RESERVEER hier STARTTIJD zonder account

Reserveer uw starttijd online: via Golf Go (24/7) ⭐⭐
Golf Go is een reserveringssysteem dat uitsluiten gebruikt kan worden door greenfee spelers. Met uw golf.nl account kunt u een starttijd reserveren via golf.nl/golfgo. Hier zoekt u naar Golfbaan Delfland en selecteert u een starttijd. Log in met uw golf.nl account en bevestig uw boeking.

Reserveer uw starttijd bij de receptie ⭐
U kunt ook bellen naar onze receptie (015 380 7911 optie 1) of even langslopen om een starttijd te boeken. Dit is bijvoorbeeld handig als u alleen wilt spelen en aan een andere speler gekoppeld wilt worden of als alle starttijden vol zitten. In dat geval houden wij een wachtlijst bij voor het geval er annuleringen zijn. Wij zullen u in dat geval terugbellen.

Reserveer uw starttijd door te mailen ⭐
Om een starttijd te reserveren kunt u altijd mailen naar receptie@delflandgolf.nl. Wij nemen uw reservering zo snel mogelijk in behandeling maar het kan voorkomen dat uw doorgegeven starttijd in de tussentijd al is geboekt.

 

Reserverings- en annuleringsregels

Championship Course: minimaal HCP 54

Par 3 Challenge Course: minimaal Baanpermissie

4-bal: de maximale gezamenlijke handicap voor een 4-bal is 80

Starttijd reserveren 

 • Business Club leden kunnen 14 dagen van tevoren reserveren
 • BC Zakelijk & Bonusrechthouders kunnen 9 dagen van tevoren reserveren
 • Rondenkaart & Unlimited kunnen 8 dagen van tevoren reserveren
 • Greenfee spelers kunnen 7 dagen van tevoren reserveren

Bekijk in onderstaande tabel wanneer u kunt reserveren

Handicarts zijn toegestaan en dienen telefonisch gereserveerd (015 3807911, optie 1)  te worden. Gebruik Handicart door 2 personen uit verschillende huishoudens is toegestaan. 

Bij het ophalen van uw greenfeelabel, kunnen wij om uw (digitale) NGF-pas vragen

Annuleren starttijd/no show? Annuleren van uw starttijd kan kosteloos tot 120 minuten voor aanvang starttijd. Korter dan 120 minuten van tevoren of ‘no show’ leidt tot afboeking van het aantal gereserveerde Ronde(n). Annuleren kan online, via Delfland-App, receptie@delflandgolf.nl of telefonisch via 015 3807911 (optie 1) 

Twilight tarief Dit zijn starttijden starten vanaf 1 uur voor zonsondergang. De zonsondergangtijden wisselen per dag en kan u vinden op https://delflandgolf.nl/online-reserveren-2/online-reserveren-uitgebreid/. U kunt dan spelen totdat het donker is. In dit geval geldt de compensatieregeling niet.

Compensatie? Als u uw ronde niet af heeft kunnen maken door noodweer of duister heeft u mogelijk recht op compensatie. Klik hier voor meer informatie

Kleding- en gedragsregels, vindt u hier

Mist op Golfbaan Delfland

Bij mist kan het wel eens lastig zijn om de bal te zien. De onderstaande regels treden dan in werking:

 • Zie je het boothuis op de drivingrange niet meer dan mag er niet meer gespeeld worden.
  Alle lussen op Golfbaan Delfland worden tijdelijk gesloten.
 • Alle tijden vervallen dan tot het moment dat we het boothuis weer kunnen zien.
 • Het kan ook zo zijn dat de mist gedurende de ochtend dikker wordt. Zie je dan op een gegeven moment ook het boothuis niet meer, dan wordt er vanaf dat moment gestopt met spelen. Gasten die in de baan zijn worden verzocht de baan te verlaten.  Tevens komen alle starttijden die dan nog volgen te vervallen.
 • Wij schuiven geen starttijden op. Heb je een starttijd om 08.00 uur betekent dat niet dat we hem naar 09.00 verplaatsen. De starttijd vervalt helaas. We kunnen de starttijd eventueel verplaatsen naar een andere beschikbare plek. Is die er niet dan houdt het helaas op.
 • Op de website zal bij “Baanstatus” worden aangegeven :
  “Baan tijdelijk gesloten wegens mist”.