Reserveer uw starttijd

Welkom op Golfbaan Delfland! Leuk dat u komt golfen.
Maak hieronder een keuze over de wijze hoe u online een starttijd kunt reserveren.

 

*NIEUW* Nu ook starttijd reserveren zonder account en tot 2 weken van tevoren. Voor onze reserverings- en annuleringsregels klik hier

Starttijd reserveren met account 
Als u al uw gegevens eenmaal heeft ingevuld, bent u bekend bij ons en hoeft u in een later stadium minder gegevens  in te vullen. Bovendien kunnen wij uw golfronde direct op uw eventuele Delfland Rondenkaart registreren. Op de dag van uw golfronde kunt u sneller de baan in. Ultiem gebruiksgemak voor nu & later! Graag tot ziens op Delfland en veel golfplezier alvast.

RESERVEER hier STARTTIJD met account

Starttijd reserveren zonder account 
U golft niet zo vaak op Delfland en/of u wilt snel en eenvoudig online een starttijd reserveren. U meldt zich op de dag van uw golfronde bij de receptie waar wij meer gegevens van u kunnen vragen. Graag tot ziens op Delfland en veel golfplezier alvast.

RESERVEER hier STARTTIJD zonder account

Hieronder vindt u onze reserverings- en annuleringsregels

HCP-vereiste Championship Course: HCP 54
HCP-vereiste Par 3 Challenge Course: Baanpermissie
Wij staan alleen 2- en 3-ballen, om de 8 minuten toe. Dat betekent dat wij ons het recht voor behouden om bij te plaatsen in geval van 1-ballen
Starttijd reserveren kan tot 2 weken van tevoren (NIEUW). Dit kan Online of telefonisch via 015 3807911 (1). Er wordt aan gewerkt om dit binnenkort in de Delfland-App ook mogelijk te maken (nu nog 1 week van tevoren mogelijk)
Handicarts zijn toegestaan en dienen telefonisch gereserveerd (015 3807911, optie 1)  te worden. Regel in coronatijd is dat er maximaal 1 persoon per Handicart is toegestaan. Uitzondering is 2 personen uit  huishouden.
9-holes spelen? U bent van harte welkom op de Rode, Gele, Blauwe lus van de Championship Course en op de PAR 3 Challenge Course
18-holes spelen? U bent van harte welkom op de Rode en aansluitend op de Gele lus 
Bij het ophalen van uw greenfeelabel, kunnen wij om uw (digitale) NGF-pas vragen
Annuleren starttijs/no show? Annuleren van uw starttijd kan kosteloos tot 30 minuten voor aanvang starttijd. Korter dan 30 minuten van tevoren of ‘no show’ leidt tot afboeking van het aantal gereserveerde Ronde(n). Annuleren kan online, via Delfland-App, receptie@delflandgolf.nl of telefonisch via 015 3807911 (optie 1) 
Onweer/veel regen in de baan? Wij compenseren u graag. Lees hier meer
Kleding- en gedragsregels, vindt u hier