Versterking keukenbrigade

Wil je aan de slag op één van de grootste en drukste golfbanen in Nederland? Heb je een passie voor koken? Golfbaan Delfland is op zoek naar een enthousiaste en gedreven keukenhulp die de keukenbrigade komt versterken tijdens het golfseizoen.

Gezocht voor de brasserie van de gezelligste golfbaan van Zuid-Holland:

 Keukenhulp (m/v) 

Functie-inhoud
Je bent verantwoordelijk voor de voorbereidende werkzaamheden in de keuken, voor de mise en place, voor de bereiding en tijdige uitgifte van onze koude en warme gerechten van de à la carte keuken. Het zorgdragen voor de uiterlijke presentatie van onze gerechten behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je werkt nauw samen met de chef-kok, sous chef en de zelfstandig werkende koks.

Functie-eisen
Houd je van aanpakken? Ben je bereid de mouwen op te stropen en kun je je hoofd koel houden op drukke momenten? Dan ben je op de juiste plek in de keuken van Golfbaan Delfland. Je neemt initiatief, bent actief, stressbestendig, snel en netjes, communicatief vaardig, en je staat open voor vernieuwing. Uiteraard heb je geen moeite met onregelmatige tijden, het werken in weekenden en op feestdagen. Ervaring als kok is geen must maar wel een pré.

Wij bieden
Je komt te werken in een jong, hardwerkend en gezellig team. Tijdens je dienst wordt er goed voor je gezorgd. Je collega’s uit de keuken doen elke dag weer hun uiterste best om heerlijke personeelsmaaltijden te verzorgen en aan het einde van je dienst kun je genieten van een sluitdrankje met je collega’s.

In onze keuken heb je de kans om te leren van professionals. Daarnaast is je werkomgeving ook nog eens groen, sportief en dynamisch, geen dag is hetzelfde. Je krijgt de mogelijkheid tot het beoefenen van golf en natuurlijk krijg je een marktconform salaris.

Heb je interesse? Mail je cv en motivatie naar Ivar Boers, sous-chef, via onderstaande button,

Solliciteer direct!