Keukenhulp

Wil je aan de slag op één van de grootste en drukste golfbanen in Nederland? Heb je een passie voor koken? Golfbaan Delfland is op zoek naar een enthousiaste en gedreven keukenhulp die de keukenbrigade komt versterken tijdens het komende golfseizoen.

Gezocht voor de brasserie van de gezelligste golfbaan van Nederland:

 Keukenhulp (m/v) 

Functie-inhoud
Je bent verantwoordelijk voor de voorbereidende werkzaamheden in de keuken, voor de mise en place, voor de bereiding en tijdige uitgifte van onze koude en warme gerechten van de à la carte keuken. Het zorgdragen voor de uiterlijke presentatie van onze gerechten behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je werkt nauw samen met de chef-kok, sous chef en de zelfstandig werkende koks.

Functie-eisen
Hou je van aanpakken? Ben je bereid de mouwen op te stropen en kun je je hoofd koel houden op drukke momenten? Dan ben je op de juiste plek in de keuken van Golfbaan Delfland. Je neemt initiatief, bent actief, stressbestendig, snel en netjes, communicatief vaardig, en je staat open voor vernieuwing. Uiteraard heb je geen moeite met onregelmatige tijden, het werken in weekenden en op feestdagen. Tijdens het golfseizoen dat loopt van maart tot en met oktober ben je fulltime beschikbaar. Ervaring als kok is geen must maar wel een pré.

Wij bieden
Een plek binnen een jong en gezellig team waar je de gelegenheid hebt om te leren van professionals. Werken in een groene en sportieve omgeving met mogelijkheid tot het beoefenen van de golfsport en een marktconform salaris volgens de CAO Golfbranche.

Heb je interesse? Mail je cv en motivatie naar personeel@delflandgolf.nl, t.a.v. Wanja Krijnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld