Golfles

Jeugdgolf op Delfland is fun!

Het golfjaar 2019 gaat binnenkort weer van start! Ben jij ook (weer) van de partij? Het wordt een heel leuk jaar boordevol leuke groepslessen, wedstrijden, jeugdcompetitie en natuurlijk onze jaarlijkse Jeugddag in juni. Kortom voor iedere leeftijd en ieder niveau veel golfplezier.

Dit jaar gaat het weer om fun, spelenderwijs en met elkaar beter leren golfen maar het vooral het gezellig hebben met elkaar. Jullie golfprofessionals gaan je leren hoe je de bal mooi recht en ver kan slaan, de bal met een mooie boog kan chippen en pitchen en uiteraard komen bunkers en mooie lange putts maken ook aan bod. Door hele leuke oefeningen en spelletjes die wij jullie gaan geven ga je je techniek verbeteren. Daarna gaan we al het geleerde op de baan in praktijk brengen.

Het lesprogramma (maart – december) zal dit jaar bestaan uit 20 golflessen en 5 wedstrijden op de Par 3 Challenge Course en/of op de Championship Course. De jeugdlessen zijn op woensdag,vrijdag, en in het weekend.

De groepen zullen ingedeeld worden op leeftijd en niveau. Met maximaal 8 kinderen in de groep houden wij alles overzichtelijk en is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling.

Ga naar Jeugdles tarieven 2019

Ga naar les- en wedstrijddata 2019

  • Geef hier aan welke lesdag en welke tijd het beste uit komt. Wij houden hier zo veel mogelijk rekening mee.
  • Geldig van maandag t/m zondag (hele dag)
  • Geldig van maandag t/m vrijdag (hele dag) en zaterdag/zondag & nationale feestdagen na 13 uur. 4-ballen alleen toegestaan mits gezamenlijke Handicap < 100 is
  • € 0,00