Clubfitting

Uniek in Nederland!

Of u nu aan een nieuwe golfset toe bent of u wilt advies of uw golfset bij uw golfspel hoort, daar gaat Golfbaan Delfland net een stapje verder in!

De beste golfers ter wereld werken er al mee, maar met het grootste gemak worden ze ingezet tijdens de training van beginnende golfers en bij het fitten. Waar we het over hebben?

De geavanceerde en computergestuurde systemen FlightScope X2 en SAM Puttlab.

Het goede nieuws: u kunt tijdens uw lessen van Golfacademy Delfland zélf gebruik maken van deze geweldige hulpmiddelen en tevens worden deze hulpmiddelen bij het fitten gebruikt.

Met de FlightScope X2 en SAM Puttlab krijgt u optimaal inzicht in uw swing- en putt technieken én u hoeft nooit meer te twijfelen aan de juiste analyse.Voor de gevorderde golfer is het interessant, aangezien er een duidelijk beeld wordt gegeven of hij/zij de juiste golfset in zijn/haar bezit heeft.

Naast het gebruik in de lessen is de FlightScope X2 een prima hulpmiddel voor clubfitters. Zij kunnen aan de hand van de verkregen data exact maatwerk leveren.
Zo kan er bijvoorbeeld gekeken worden of de shafts in uw huidige set niet te stijf of flexibel zijn. Ook biedt de FlightScope inzicht in uw exacte afstanden en spreiding per club.
Hierdoor kunnen gemakkelijk diverse shafts en clubs met elkaar vergeleken worden.

Het Sam Puttlab is het meest geavanceerde putt computerprogramma dat er op dit moment beschikbaar is. Het programma brengt diverse punten in en van de swing en putterhoofd in kaart, zodat samen met de golfprofessional en fitter de inconsistentie van de puttingstroke bepaald kan worden.
Natuurlijk kan het ook aan de putter liggen, maar dit wordt duidelijk na een puttingsessie met de Puttlab.

Bij aanschaf van materiaal nemen we 1 zo nodig 2 uur de tijd voor iedere fitting om tot een optimaal advies te komen.

Meer informatie of een afspraak maken? Stuur ons een mail of maak telefonisch een afspraak. via 015-3807911 (optie 1).

Flightscope & Sam Puttlab
  • Uitgebreide fitting met de Flightscope

    1 uur € 100,-
  • Uitgebreide fitting met Sam Puttlab

    1 uur € 100,-