Golfclinics

Golfbaan Delfland organiseert het gehele jaar door golfclinics. Deze clinics richten zich op bepaalde onderdelen van de sport. De kosten voor een van onderstaande clinics bedragen € 22,00 voor reguliere deelnemers en € 17,00 voor Golfacademy deelnemers (tenzij anders aangegeven). Maakt u gebruik van een voucher? Vermeld dit dan bij uw inschrijving. 

Onderstaande clinics zijn alle clinics die wij in de loop van het jaar organiseren. De clinics verschillen per periode. Kijk voor het actuele aanbod bij onze evenementen.

Klik hier voor al onze evenementen 

Tijdens onze clinics is ruimte voor maximaal 8 deelnemers. Het is daarnaast mogelijk om een aanvraag te doen voor een bepaalde clinic voor groepen vanaf 4 personen. Neem hiervoor contact op met de Golfacademy via 015-3807911 (optie 4) of stuur een email met uw vraag.

 

Putt Clinic 1

Waar valt de meeste winst te behalen? Op de green. De helft van alle slagen worden op de green gemaakt. Maar het blijkt toch erg lastig om de green goed te lezen. Hoe loopt de glooiing, wat is de beste lijn, wat doet de bal met een uphill of downhill putt, hoe creëer ik de beste kans om met zo min mogelijk putts de green af te komen?

Leer nu in onze clinic, de green te lezen!

Meer winst op de green!
Bunker clinic 2

Alle Ins & Outs over de bunker, met drills bunken oefeningen!

Bunkers, alles wat u moet weten!
Mental Trainng 3

Tips en oefeningen om uw mentale kant van het golf te verbeteren. 90% van het golf zit “tussen de oren”. Een ander soort clinic dan u gewend bent, n.l. zonder clubs om uw geest te trainen zodat uw spel verbetert. Alle groten hebben een mental coach!

Omdat 90% van golf tussen de oren zit!
Tour Tempo Clinic 4

Tour Tempo is de nieuwe en revolutionaire methode om uw swingtempo te verbeteren. De methode geeft exact aan wat de tempo van de golfswing is, en hoe dit te trainen. Uw slagen en uw spel verbetert onmiddellijk.

Daarnaast leert u hoe meer afstand te krijgen in uw slagen.

 

Vebeter uw swingtempo!
Woods & Driver Clinic 5

Een clinic met het zwaartepunt op het slaan met woods en driver! Hoe kunnen we deze clubs onder controle houden en die extra afstand pakken?

 

Hoe haal je meer uit je Driver en Wood?
Uphill, Sidehill en Downhill Clinic 6

Speelt u graag op de Blauwe lus of op een golfbaan waar u wat meer schuine liggingen kunt verwachten? Bij deze clinic wordt u geleerd vanuit deze schuine ligging de bal goed te slaan.

Ga de strijd aan met schuine liggingen!
Shortgame chipping en pitching clinic 7

Bent u geïnteresseerd in betere scores? Bent u geïnteresseerd in meer plezier in uw Spel? Dan is deze clinic de kans voor u om dit mogelijk te gaan maken. Leer het verschil tussen chippen en pitchen en vooral ook wanneer u wàt moet doen voor een beter resultaat.

 

Betere scores met het korte spel!
APK Clinic 8

Speciale clinic waarbij u instructie krijgt in de “pre-swing principles” In deze clinic krijgt u d.m.v. een checklist precies te weten wat er in uw swing gebeurt. Kom naar deze clinic

Om o.a. uw grip, aim en set-up door te nemen. De kosten bedragen € 17,00 voor Golfacademy deelnemers en  € 22,00 voor niet deelnemers.  De laatste 15 minuten van de clinic zal u onder het genot van een gratis kopje koffie samen met de professional de clinic gaan evalueren.

Er mogen bij deze clinic maximaal 2 personen deelnemen met een voucher.

 

Pre-swing principles & meer!
IJzer Clinic 9

Een clinic met alle aandacht voor de ijzers in onze tas! Hoe zorg je voor een betere impact op de bal en leer je strakke, rechte ballen slaan om meer zeker te worden als je met je ijzers slaat!

Focus op de ijzers!
Gone with the wind Clinic 10

Het is nooit windstil op Golfbaan Delfland, daarom is dit een clinic waar u zeker aan mee moet doen. Weet u wat u moet doen met wind mee of wind tegen? Uw pro zal u leren hoe u om moet gaan met verschillende windrichtingen.

Het is nooit windstil op Delfland!
** Nieuw ** Driving Range target clinic 11

Heeft u de nieuwe Targets op de Driving Range al gezien? Perfect om lekker te kunnen trainen en je golfspel te verbeteren. Het gehele jaar droog staan tijdens de training is natuurlijk ideaal. De Golfacademy heeft een nieuwe clinic bedacht om jou op weg te helpen tijdens het trainen!

Maak trainen leuk en nuttig!
Lob Wedge/Pitch Clinic 12

Slaat u met uw pitchslag ook altijd over de green? U leert hier een flop shot te slaan. Bij deze clinic wordt u uitgelegd hoe u dat kunt doen. Bent u niet in het bezit van de juiste Lob Wege, dan heeft de golf professional Lob Wedges voor u om deze tijdens de clinic uit te proberen.      

Flop shot in the picture!
Release clinic 13

Om een bal recht weg te kunnen slaan moeten de onderarmen en de handen de release beweging kunnen maken.

In deze clinic gaan we leren wat dit precies inhoudt. Wat is release, wat zijn de gevolgen voor de swing en de balvlucht.

Meer controle over swing en balvucht!
Linkshandigen Clinic 14

Meld je aan voor deze leerzame clinic die we speciaal voor alle linkshandigen aanbieden!

 

Speciaal voor alle linkshandigen
Course Management Clinic 15

Heeft u moeite met het kiezen van de “slimste” weg naar de vlag? De keuzes die je maakt in de baan zijn van groot belang om met minder slagen te eindigen. Tijdens deze clinic volg je de professional op de baan en leer je de juiste keuzes te maken.

De kosten bedragen € 17,00 voor Golfacademy deelnemers en  € 22,00 voor niet deelnemers.  De laatste 15 minuten van de clinic zal u onder het genot van een gratis kopje koffie samen met de professional de clinic gaan evalueren.

Er mogen bij deze clinic maximaal 2 personen deelnemen met een voucher.

Maak de juiste keuzes in de baan.
3D Analyse Clinic 16

Wilt U gebruik maken van de laatste technieken om meer inzicht te krijgen in uw swing?
Met behulp van het K-motion systeem wordt duidelijk hoe U  daadwerkelijk beweegt. Dit gebeurt door middel van sensoren op het lichaam die exact registreren wat er gebeurt.

In deze clinic worden de verschillende toepassingen van het systeem uitgelegd en kunnen de deelnemers daadwerkelijk ervaren hoe het is om met de sensoren te swingen.

U zult binnen de clinic al een gedeeltelijke persoonlijke analyse krijgen waarbij de belangrijkste aandachtspunten voor U duidelijk zullen worden.

 

Meer inzicht in uw swing?
Golfgerelateerde oefeningen & Golftraining 17

Een clinic waarbij bewegingsdeskundige Betty de Vroe u golfgerelateerde oefeningen laat doen die relevant zijn voor uw golfswing. Na deze oefeningen zal de golfprofessional u laten zien wat de impact op uw swing is. Deze clinic zal op de driving range plaatsvinden.

De kosten voor deze clinic bedragen €22,50 p.p. De laatste 15 minuten van de clinic zal u onder het genot van een gratis kopje koffie, samen met de professional de clinic evalueren.

Verbeter uw swing door fitnessoefeningen.
Regels in de praktijk 18

We hebben allemaal een regelexamen gedaan maar weten we deze in de praktijk nog wel juist toe te passen?
Tijdens deze clinic verteld de professional in de baan welke situaties je kan tegenkomen en hoe je hiermee om moet gaan.

De kosten bedragen € 17,00 voor Golfacademy deelnemers en € 22,00 voor niet deelnemers.  De laatste 15 minuten van de clinic zal u onder het genot van een gratis kopje koffie samen met de professional de clinic gaan evalueren.

Golfregels in jouw voordeel gebruiken?
Beat the Pro Challenge 19

Altijd willen zien en weten hoe professionals short game aanpakken? De Golfacademy biedt een challenge aan om jezelf te meten met één van onze pro’s! Lukt het om beter te scoren? Ga de strijd aan met putten, chippen, pitchen en de bunker. Het gaat vooral om aanleren welke verschillende opties je hebt om elk schot te spelen en hier inzicht in te krijgen.

Fun en ontwikkeling!
TPI Masterclass 20

Fysieke clinic volgens Titleist Performance Institute!

Als het lichaam goed neergezet wordt, worden de juiste bewegingen in de golfswing makkelijker gemaakt! Om de juiste houding aan te kunnen nemen, moet het lichaam wel bepaalde bewegingen kunnen maken.

In deze clinic gaan we testen of deze bewegingen gemaakt kunnen worden. En mochten we moeite hebben met deze bewegingen, dan gaan we kijken naar oefeningen die kunnen helpen om dit te verbeteren.

Kosten voor deelname bedragen € 15 voor Golfacademy-deelnemers en € 20 voor niet-deelnemers. De laatste 15 minuten van de clinic wordt onder het genot van een gratis kopje koffie de clinic samen met professional Jeroen geëvalueerd.

Er mogen bij deze clinic maximaal 2 personen met een voucher deelnemen.

Fysieke clinic lichaamsbeweging