Golfclinic

Het gehele jaar worden er naast de golfcursussen ook golfclinics georganiseerd. Deze clinics richten zich op bepaalde onderdelen van het golf. In onderstaande clinics is ruimte voor maximaal 8 deelnemers per clinic! De kosten voor een van onderstaande clinics bedragen € 15,00 voor Golfacademy deelnemers en € 20,00 voor niet deelnemers (tenzij anders aangegeven).  De laatste 15 minuten van de clinic zal u onder het genot van een gratis kopje koffie samen met de professional de clinic gaan evalueren. Inschrijven kan via het formulier in onze Brasserie of stuur een email. Maakt u gebruik van een voucher? Vermeld dit dan bij uw inschrijving.

Bent u op zoek naar een golfclinic als uitje? Klik op onderstaande button.

Golfclinic als uitje

Release clinic 1

Om een bal recht weg te kunnen slaan moeten de onderarmen en de handen de release beweging kunnen maken. In deze clinic gaan we leren wat dit precies inhoudt. Wat is release, wat zijn de gevolgen voor de swing en de balvlucht.

 

Putt clinic 2

Waar valt de meeste winst te behalen?Op de green. De helft van alle slagen worden op de green gemaakt. Maar het blijkt toch erg lastig om de green goed te lezen. Hoe loopt de glooiing, wat is de beste lijn, wat doet de bal met een uphill of downhill putt, hoe creëer ik de beste kans om met zo min mogelijk putts de green af te komen? Leer nu in onze clinic, de green te lezen!

 

Zaterdag 1 juli van 10:30 tot 12:00 uur
Balvlucht controle clinic 3

Als u uw balvlucht beter wilt controleren dan is deze clinic speciaal voor u! Een clinic waarbij u bewust hoge ballen leert slaan. Tevens worden de slice en fade, hook en draw slagen behandeld, als ook punchslagen.

Zondag 2 juli, 09.00 - 10.30 uur
Driver clinic 4

Een clinic met het zwaartepunt op het slaan met de driver. Hoe kunnen we deze club onder controle houden en die extra afstand pakken!

Woensdag 5 juli, 10.00 - 11.30 uur
Schuine balligging 5

Speelt u graag op de Blauwe lus of op een golfbaan waar u wat meer schuine liggingen kan verwachten? Bij deze clinic wordt u geleerd vanuit de schuine ligging de bal goed te slaan.

 

Zondag 9 juli, 10.00 - 11.30 uur
Mental training 6

Mental Training Golf- denk beter-  speel beter clinic

Tips en oefeningen om uw mentale kant van het golf te verbeteren. 90% van het golf zit “tussen de oren”. Een ander soort clinic dan u gewend bent, n.l. zonder clubs om uw geest te trainen zodat uw spel verbetert. Alle groten hebben een mental coach!           

Head Golfprofessional: Helen Reid

Woods en driver clinic 7

Een clinic met het zwaartepunt op het slaan met woods en de driver. Hoe kunnen we deze clubs onder controle houden en die extra afstand pakken!

Golfprofessional Azaad Rameswar

Shortgame clinic 8

Bent u geïnteresseerd in betere scores? Bent u geïnteresseerd in meer plezier in uw Spel? Dan is deze clinic de kans voor u om dit mogelijk te gaan maken.

Leer het verschil tussen chippen en pitchen en vooral ook wanneer u wàt moet doen voor een beter resultaat.

Head golfprofessional: Helen Reid

Gone with the wind clinic 9

Het is nooit windstil op Golfbaan Delfland, daarom is dit een clinic waar u zeker aan mee moet doen. Weet u wat u moet doen met wind mee of wind tegen? Uw pro zal u leren hoe u om moet gaan met verschillende windrichtingen. 

Golfprofessional: Azaad Rameswar