Golfclinics

Golfbaan Delfland organiseert het gehele jaar naast de golfcursussen ook golfclinics. Deze clinics richten zich op bepaalde onderdelen van het golf. In onderstaande clinics is ruimte voor maximaal 8 deelnemers per clinic! De kosten voor een van onderstaande clinics bedragen meestal € 15,00 voor Golfacademy deelnemers en € 20,00 voor niet-deelnemers (tenzij anders aangegeven).  De laatste 15 minuten van de clinic zal u onder het genot van een gratis kopje koffie samen met de professional de clinic gaan evalueren. Inschrijven kan via het formulier in onze Brasserie of stuur een email. Maakt u gebruik van een voucher? Vermeld dit dan bij uw inschrijving.

Bent u op zoek naar een golfclinic als uitje? Klik op onderstaande button.

Golfclinic als uitje

Gone with the wind clinic 1

Het is nooit windstil op Golfbaan Delfland, daarom is dit een clinic waar u zeker aan mee moet doen. Weet u wat u moet doen met wind mee of wind tegen? Uw pro zal u leren hoe u om moet gaan met verschillende windrichtingen. 

Leer omgaan met wind!
Release clinic 2

Om een bal recht weg te kunnen slaan moeten de onderarmen en de handen de release beweging kunnen maken.

In deze clinic gaan we leren wat dit precies inhoudt. Wat is release, wat zijn de gevolgen voor de swing en de balvlucht.

Meer controle over swing en balvucht
Bunker clinic 3

Alle Ins & Outs over de bunker, met drills en oefeningen!

Bunkers, alles wat u moet weten!
Tour Tempo Clinic 4

Let op! De les van 18 april is verplaatst naar 3 mei!

Tour Tempo is de nieuwe en revolutionaire methode om uw swingtempo te verbeteren. De methode geeft exact aan wat de tempo van de golfswing is, en hoe dit te trainen. Uw slagen en uw spel verbetert onmiddellijk.

Daarnaast leert u hoe meer afstand te krijgen in uw slagen.

 

Vebeter uw swingtempo!
Lob wedge clinic 5

Slaat u met uw pitchslag ook altijd over de green? U leert hier een flop shot te slaan. Bij deze clinic wordt u uitgelegd hoe u dat kunt doen.

 

 

Leer de flop shot!
TPI: Goede Houding-clinic 6

Fysieke clinic volgens Titleist Performance Institute!

Als het lichaam goed neergezet wordt, worden de juiste bewegingen in de golfswing makkelijker gemaakt! Om de juiste houding aan te kunnen nemen, moet het lichaam wel bepaalde bewegingen kunnen maken.

In deze clinic gaan we testen of deze bewegingen gemaakt kunnen worden. En mochten we moeite hebben met deze bewegingen, dan gaan we kijken naar oefeningen die kunnen helpen om dit te verbeteren.

Kosten voor deelname bedragen € 15 voor Golfacademy-deelnemers en € 20 voor niet-deelnemers. De laatste 15 minuten van de clinic wordt onder het genot van een gratis kopje koffie de clinic samen met professional Jeroen geëvalueerd. 

Er mogen bij deze clinic maximaal 2 personen met een voucher deelnemen. 

Fysieke clinic lichaamsbeweging
Regels in praktijk 7

Praktijkles etiquette en regels

U gaat met een pro de baan in om de regels en etiquette beter te leren begrijpen. Wat moet u doen als uw bal achter een boom ligt of op het schelpenpad. Krijgt u dan strafslagen en zo ja, hoeveel?

Dit natuurlijk zonder uw regelboek. Alles wordt dan direct veel duidelijker en u ziet dan ook beter de logica.

Praktijkles etiquette en regels zonder uw regelboek
Shortgame chipping & putting clinic 8

Bent u geïnteresseerd in betere scores? Bent u geïnteresseerd in meer plezier in uw Spel? Dan is deze clinic de kans voor u om dit mogelijk te gaan maken.

Leer het verschil tussen chippen en pitchen en vooral ook wanneer u wàt moet doen voor een beter resultaat.

 

Betere scores met het korte spel!