Golfclinic

Het gehele jaar worden er naast de golfcursussen ook golfclinics georganiseerd. Deze clinics richten zich op bepaalde onderdelen van het golf. In onderstaande clinics is ruimte voor maximaal 8 deelnemers per clinic! De kosten voor een van onderstaande clinics bedragen € 15,00 voor Golfacademy deelnemers en € 20,00 voor niet deelnemers (tenzij anders aangegeven).  De laatste 15 minuten van de clinic zal u onder het genot van een gratis kopje koffie samen met de professional de clinic gaan evalueren. Inschrijven kan via het formulier in onze Brasserie of stuur een email. Maakt u gebruik van een voucher? Vermeld dit dan bij uw inschrijving.

Bent u op zoek naar een golfclinic als uitje? Klik op onderstaande button.

Golfclinic als uitje

Lob Wedge Clinic 1

Slaat u met uw pitchslag ook altijd over de green? U leert hier een flop shot te slaan. Bij deze clinic wordt u uitgelegd hoe u dat kunt doen.

Bent u niet in het bezit van de juiste Lob Wege, dan heeft de golf professional Lob Wedges voor u om deze tijdens de clinic uit te proberen. U heeft de mogelijkheid om de Titleist Vokey wedges uit te proberen!!

 

Data nog niet bekend
APK clinic 2

Speciale clinic waarbij u instructie krijgt in de “pre-swing principles” In deze clinic wordt extra aandacht besteed aan de voorbereiding van de juiste golfswing. Kom naar deze clinic om  uw grip, aim en set-up door te nemen.

 

Woods en Driver clinic 3

Een clinic met het zwaartepunt op het slaan met woods en de driver. Hoe kunnen we deze clubs onder controle houden en die extra afstand pakken!

 

Schuine balliging Clinic 4

Speelt u graag op de Blauwe lus of op een golfbaan waar u wat meer schuine liggingen kan verwachten? Staat u met één voet in de bunker of half in de sloot? Weet u hoe u deze bal moet slaan? Bij deze clinic wordt u geleerd vanuit de schuine ligging de bal goed te slaan.

 

Balvlucht Controle clinic 5

Als u uw balvlucht beter wilt controleren dan is deze clinic speciaal voor u! Een clinic waarbij u bewust hoge ballen leert slaan. Tevens worden de slice en fade, hook en draw slagen behandeld, als ook punchslagen.

 

Driver clinic 6

Een clinic met het zwaartepunt op het slaan met woods en de driver. Hoe kunnen we deze clubs onder controle houden en die extra afstand pakken!

 

Tour Tempo clinic 7

Tour Tempo is de nieuwe en revolutionaire methode om uw swingtempo te verbeteren. De methode geeft exact aan wat de tempo van de golfswing is, en hoe dit te trainen. Uw slagen en uw spel verbetert onmiddellijk. Daarnaast leert u hoe meer afstand te krijgen in uw slagen.

Zaterdag 20 mei
09:00 tot 10:30 uur
Head professional: Helen Reid

Zaterdag 20 mei, 09.00 - 10.30 uur
Watervrees clinic 8

Deze clinic wordt georganiseerd om watervrees tijdens het golfspel voor eens en voor altijd uit de wereld te helpen. Afslagen, korte en langere slagen over de waterhindernis naar de hole, alles onder begeleiding van een pro, grondig geoefend.

Zondag 21 mei
09:00 tot 10:30 uur
Head professional: Helen Reid

 

Zondag 21 mei, 09.00 - 10.30 uur
Short game clinic chipping en pitching 9

Bent u geïnteresseerd in betere scores? Bent u geïnteresseerd in meer plezier in uw Spel? Dan is deze clinic de kans voor u om dit mogelijk te gaan maken.Leer het verschil tussen chippen en pitchen en vooral ook wanneer u wàt moet doen voor een beter resultaat.

Woensdag 24 mei
11:00 tot 12:30 uur
Professional: Jeroen Korf

Woensdag 24 mei, 11.00 - 12.30 uur
Bunker clinic 10

Alle Ins & Outs over de bunker, met drills en oefeningen!

Zaterdag 27 mei
11:00 tot 12:30 uur
Professional: Ashley Bergwerff

Zaterdag 27 mei, 11.00 - 12.30 uur
Mental training 11

Tips en oefeningen om uw mentale kant van het golf te verbeteren. 90% van het golf zit “tussen de oren”. Een ander soort clinic dan u van ons gewend bent, n.l. zonder clubs om uw geest te trainen zodat uw spel verbetert. Alle groten hebben een mental coach!

Zondag 11 juni
09.30 – 11.00 uur
Golpro: Helen Reid
Locatie: Vergaderzaal

Zondag 11 juni, 09.30 -11.00 uur
Gone with the wind clinic 12

Het is nooit windstil op Golfbaan Delfland, daarom is dit een clinic waar u zeker aan mee moet doen. Weet u wat u moet doen met wind mee of wind tegen? Uw pro zal u leren hoe u om moet gaan met verschillende windrichtingen. 

Donderdag 15 juni
17.00 – 18.30 uur
Golfprofessional: Azaad Rameswar

Donderdag 15 juni, 17.00 - 18.30 uur