Golfclinics

Golfbaan Delfland organiseert het gehele jaar naast de golfcursussen ook golfclinics. Deze clinics richten zich op bepaalde onderdelen van het golf. In onderstaande clinics is ruimte voor maximaal 8 deelnemers per clinic! De kosten voor een van onderstaande clinics bedragen € 15,00 voor Golfacademy deelnemers en € 20,00 voor niet deelnemers (tenzij anders aangegeven).  De laatste 15 minuten van de clinic zal u onder het genot van een gratis kopje koffie samen met de professional de clinic gaan evalueren. Inschrijven kan via het formulier in onze Brasserie of stuur een email. Maakt u gebruik van een voucher? Vermeld dit dan bij uw inschrijving.

Bent u op zoek naar een golfclinic als uitje? Klik op onderstaande button.

Golfclinic als uitje

Release clinic 1

Om een bal recht weg te kunnen slaan moeten de onderarmen en de handen de release beweging kunnen maken.

In deze clinic gaan we leren wat dit precies inhoudt. Wat is release, wat zijn de gevolgen voor de swing en de balvlucht.

Meer controle over swing en balvucht
Uphill, sidehill and downhill clinic 2

Speelt u graag op de Blauwe lus of op een golfbaan waar u wat meer schuine liggingen kunt verwachten? Bij deze clinic wordt u geleerd vanuit de schuine ligging de bal goed te slaan.

De kosten bedragen € 15,00 voor Golfacademy-deelnemers en € 20,00 voor niet-deelnemers. De laatste 15 minuten van de clinic zult u onder het genot van een gratis kopje koffie samen met de professional de clinic gaan evalueren.

Er mogen bij deze clinic maximaal 2 personen deelnemen met een voucher. Minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.

Schuine balligging de baas!
Clinic putten 3

Waar valt de meeste winst te behalen? Op de green.
De helft van alle slagen worden op de green gemaakt. Maar het blijkt toch erg lastig om de green goed te lezen. Hoe loopt de glooiing, wat is de beste lijn, wat doet de
bal met een uphill of downhill putt, hoe creëer ik de beste kans
om met zo min mogelijk putts de green af te komen?

Leer nu in onze clinic, de green te lezen!.

Meer winst op de green!
Lob wedge clinic 4

Slaat u met uw pitchslag ook altijd over de green? U leert hier een flop shot te slaan. Bij deze clinic wordt u uitgelegd hoe u dat kunt doen.

 

 

Leer de flop shot!
IJzer clinic 5

Een clinic met het zwaartepunt op het slaan met ijzers. Hoe kun je de bal beter raken en meer zeker worden van je jjzerspel

Word zekerder met je ijzers!
Driver clinic 6

Een clinic met het zwaartepunt op het slaan met de driver. Hoe kunnen we deze club onder controle houden en die extra afstand pakken!

Slaan met uw driver in de spotlight!
Mental Training 7

Mental Training Golf- denk beter-  speel beter clinic

Tips en oefeningen om uw mentale kant van het golf te verbeteren. 90% van het golf zit “tussen de oren”. Een ander soort clinic dan u gewend bent, n.l. zonder clubs om uw geest te trainen zodat uw spel verbetert. Alle groten hebben een mental coach!           

Head Golfprofessional: Helen Reid

Denk beter, speel beter!
Balvlucht controle clinic 8

Als u uw balvlucht beter wilt controleren dan is deze clinic speciaal voor u! Een clinic waarbij u bewust hoge ballen leert slaan. Tevens worden de slice en fade, hook en draw slagen behandeld, als ook punchslagen.

Controleer de balvlucht!
Shortgame chipping & putting clinic 9

Bent u geïnteresseerd in betere scores? Bent u geïnteresseerd in meer plezier in uw Spel? Dan is deze clinic de kans voor u om dit mogelijk te gaan maken.

Leer het verschil tussen chippen en pitchen en vooral ook wanneer u wàt moet doen voor een beter resultaat.

 

Betere scores met het korte spel!
Bunker clinic 10

Alle Ins & Outs over de bunker, met drills en oefeningen!

Bunkers, alles wat u moet weten!
Woods & driver clinic 11

Een clinic met het zwaartepunt op het slaan met woods en de driver. Hoe kunnen we deze clubs onder controle houden en die extra afstand pakken!

Pak die extra afstand!