Golfclinic

Het gehele jaar worden er naast de golfcursussen ook golfclinics georganiseerd. Deze clinics richten zich op bepaalde onderdelen van het golf. In onderstaande clinics is ruimte voor maximaal 8 deelnemers per clinic! De kosten voor een van onderstaande clinics bedragen € 15,00 voor Golfacademy deelnemers en € 20,00 voor niet deelnemers (tenzij anders aangegeven).  De laatste 15 minuten van de clinic zal u onder het genot van een gratis kopje koffie samen met de professional de clinic gaan evalueren. Inschrijven kan via het formulier in onze Brasserie of stuur een email. Maakt u gebruik van een voucher? Vermeld dit dan bij uw inschrijving.

Bent u op zoek naar een golfclinic als uitje? Klik op onderstaande button.

Golfclinic als uitje

Lob Wedge/Pitch clinic 1

Slaat u met uw pitchslag ook altijd over de green? U leert hier een flop shot te slaan. Bij deze clinic wordt u uitgelegd hoe u dat kunt doen.

Bent u niet in het bezit van de juiste Lob Wege, dan heeft de golf professional Lob Wedges voor u om deze tijdens de clinic uit te proberen.

Er mogen bij deze clinic maximaal 2 personen deelnemen met een voucher.

 

Slaat u vaak over de green?
Driver clinic 2

Een clinic met het zwaartepunt op het slaan met de driver. Hoe kunnen we deze club onder controle houden en die extra afstand pakken!

Er mogen bij deze clinic maximaal 2 personen deelnemen met een voucher.

Hoe bereik je maximale afstand met je driver?
Woods & Video Clinic 3

Tijdens deze cursus zal de professional aandacht besteden aan uw swing met de woods en driver! Onderdelen die in deze cursus aan bod komen zijn:

  • Grip
  • Houding
  • Balpositie
  • Draaien
  • Voetenwerk
  • Eindstand
  • Volle swing

Uw swing wordt opgenomen op video die u direct kun terugzien.

Er mogen bij deze clinic maximaal 2 personen deelnemen met een voucher.

Aandacht voor uw swing met woods & driver
Uphill, Sidehill en Downhill Clinic 4

Speelt u graag op de Blauwe lus of op een golfbaan waar u wat meer schuine liggingen kan verwachten? Bij deze clinic wordt u geleerd vanuit de schuine ligging de bal goed te slaan.

Schuine balligging
Bunker clinic 5

Alle Ins & Outs over de bunker, met drills en oefeningen!

Bunker drills
Balvlucht controle clinic 6

Als u uw balvlucht beter wilt controleren dan is deze clinic speciaal voor u! Een clinic waarbij u bewust hoge ballen leert slaan. Tevens worden de slice en fade, hook en draw slagen behandeld, als ook punchslagen.

 

Speciale balvlucht controle clinic