FlightScope / Awesome Golf

Op Golfbaan Delfland hebben wij 3 afslagplaatsen met FlightScope technologie. FlightScope is een systeem dat al je slagen meet op basis van 20 componenten. Hierdoor weet jij precies hoe ver je bal gaat, hoe snel je swingt en wat de invalshoek van je club is. Met FlightScope kun je veel gerichter oefenen en je spel aanzienlijk verbeteren.

Oefenen wordt met FlightScope ook een stuk leuker. FlightScope biedt in samenwerking met Awesome Golf 12 spellen aan die gespeeld kunnen worden op de range. Dit loopt uiteen van targets raken tot het spelen van een virtuele golfbaan. Dit alles kan je instellen op het scherm bij de afslagmat. De FlightScope is te gebruiken met maximaal 4 personen tegelijk. Zo kunt u dus samen met vrienden of familie verschillende spelmodus spelen om te bepalen wie de beste golfer is.

U vindt de FlightScope op afslagplaats 1, 2 en 3 aan de kant van de Golfacademy.

Voor het gebruik van de FlightScope hanteren wij de volgende tarieven:

– 30 minuten     € 3,99
– 60 minuten     € 6,99
– 90 minuten     € 9,99

Reserveren is niet mogelijk. U kunt op de driving range naar een vrije mat lopen en op het scherm bij de mat aangeven hoe lang u gebruik wilt maken van de FlightScope. U kunt dan direct bij de mat betalen via iDEAL.

Op ons Youtube kanaal hebben wij verschillende instructievideo’s geplaatst.

Klik hier om de instructievideo’s te bekijken