Zomeravondcup 5 juli

Op 5 juli 2019

Zomeravondcup – vrijdag 5 juli 

Net als voorgaande jaren organiseert Golfbaan Delfland ook dit jaar weer de Zomeravondcup. Op vrijdag 5 juli vanaf 18 uur is de vierde van vijf wedstrijden. Hieronder vind je de startlijst.

Startlijst vrijdag 5 juli 2019

Resultaten & over all ranking

De Zomeravondcup wordt gespeeld over vijf wedstrijden op de vrijdagavond. Tijdens deze wedstrijden worden er 9-holes op onze Championship Course gespeeld. Doordat er in diverse Handicapcategorieën gestreden wordt, kan iedereen met minimaal HCP 54 deelnemen.
Jeugd vanaf 12 jaar met minimaal HCP 36 is samen met een betalende begeleider/ouder van harte welkom om deel te nemen.

In de handicapcategorie 0-18.9 wordt individueel Stableford gespeeld voor het over all klassement maar is er tijdens iedere wedstrijd ook een bruto Strokeplay winnaar. In de Handicapcategorieën 19-36 en 37-54 wordt individueel Stableford gespeeld.

Heren spelen vanaf de gele tees, dames vanaf de rode tees en spelers in HCP-categorie 37-54 spelen vanaf de oranje tees. De score telt niet mee indien dit niet nageleefd wordt.

Iedere wedstrijd zijn er in alle categorieën leuke prijzen te winnen en speelt u minimaal vier van de vijf wedstrijden mee, dan maakt u kans om overall winnaar te worden van 2019.

SPEELDATA 2019

12 april Rode & Gele lus* vanaf 17.30 uur
10 mei Gele & Blauwe lus* vanaf 18.00 uur
14 juni Rode & Blauwe lus* vanaf 18.00 uur
5 juli Rode & Gele lus* vanaf 18.00 uur
30 augustus Gele & Blauwe lus* vanaf 17.30 uur

*er wordt op minimaal 2 lussen tegelijkertijd gestart voor 9-holes. Kleuren lussen nog onder voorbehoud. Dit zou in een later stadium nog kunnen wijzigen.

Lid van een andere golfbaan? Van harte welkom, iedereen kan deelnemen aan de gezellige wedstrijden van Golfbaan Delfland.

Geen nieuws over onze wedstrijden meer missen? Like onze speciale Facebook-paginaTijdens de Zomeravondcup worden de NGF-regels gehanteerd.

Fotocredit: Perry Biemans

 

Terug naar het overzicht