Koningsdag Toernooi

Op 27 april 2023

Ook weer op de kalender is het altijd druk bezochte Koningsdag toernooi over 18 holes. Een gezellige dag met oranjebitter en oranje tompoezen. Natuurlijk is het leuk als de deelnemers in het oranje uitgedost zijn maar het is geen verplichting. Het winnende team gaat naar huis met een mooie oranjeprijs!

Wedstrijd vorm: Best ball met hcp.verrekening. Elke speler dient zich individueel in te schrijven, u kunt in het opmerkingen veld aangeven met wie u samen wenst te spelen.

De start zal, afhankelijk van het aantal deelnemers, rond 11:30 uur zijn. Uiterlijk 25 april ontvang je de voorlopige startlijst.

Inschrijfgeld:

€65,00 voor greenfee spelers

€10,00 voor rondenkaarthouders + 2,5 ronde (Let op! Ronden kunnen alleen worden afgeschreven van een rondenkaart die zeven dagen per week geldig is. Spelers met een maandag tot en met vrijdag rondenkaart kunnen op feestdagen geen gebruik maken van de rondenkaart.)

€10,00 voor Business Club rondenkaarthouders + 2,5 ronde 

€10,00 voor  unlimited spelers (Let op! Er kan alleen gebruik gemaakt worden van Unlimited kaarten die de hele week geldig zijn. Spelers met een maandag tot en met vrijdag Unlimited kaart kunnen op feestdagen geen gebruik maken van deze kaart.)

€10,00 voor Business Club leden

Klik hier voor het wedstrijdreglement

Terug naar het overzicht