Een geldig digitaal NGF bewijs is voor iedereen die wil spelen op Golfbaan Delfland verplicht.

Een geldig digitaal NGF bewijs is verplicht.

Vanaf 1 juli 2024 is iedereen die op de Golfbaan Delfland Championship Course en Challenge Course speelt, verplicht om in het bezit te zijn van een geldig digitaal NGF bewijs met Baanpermissie of handicap 54 of lager. Geen geldige NGF registratie betekent niet spelen.

Zorg ervoor dat  jouw digitale pas op ieder moment kunt tonen bij de receptie of aan de marshal. Als je niet in bezit bent van een geldig actueel digitaal NGF bewijs, kun je dat direct bij ons in orde maken (er van uitgaande dat je wel de kennis en het spelniveau hebt), en anders kan je niet op de baan spelen. Dezeregels gelden ook bij veel andere golfbanen in Nederland. Van buitenlandse spelers verwachten wij een vergelijkbaar document van hun eigen golf federatie. Als alternatief is een door één van onze golfpro’s getekend ‘Par 3  Challenge Course Oefenbewijs’ of ‘Championship Course Oefenbewijs’ tijdelijk mogelijk. 

De belangrijkste reden voor een geldige NGF registratie is dat wij staan voor Golfplezier voor iedereen. Een geldige NGF-registratie is een indicatie dat je op de hoogte bent van golfregels en golfetiquette. Als deze basiskennis door iedere golfer goed wordt toegepast kunnen we het voor iedereen veilig en leuk houden. Daarnaast dient de actuele handicap ook voor de controle van onze baanregels voor 4-ballen. 

Om de aanvraag van een geldig digitaal NGF bewijs makkelijk en voordelig te maken, introduceren we vanaf nu voor het eerst de mogelijkheid om deze tijdens het kalenderjaar tegen een extra voordelig tarief via Golfbaan Delfland in orde te maken.

Daarnaast introduceren wij een jeugdtarief (tm 21 jaar conform NGF richtlijnen) van 50% van het reguliere tarief.

Voor de actuele tarieven klik hier.