Delfland Wintercompetitie

Op 16 december 2018

Delfland Wintercompetitie – zondag 16 december

Overall klassement

Startlijst zondag 16 december

Na het succes van de eerste editie van vorig jaar, organiseert Golfbaan Delfland dit jaar wederom de Delfland Wintercompetitie 2018.

Van november tot en met maart wordt er een keer per maand op zondag een 18 holes wedstrijdgespeeld voor de Delfland Wintercompetitie. Tijdens de wedstrijden wordt u op de turn in het halfway house ontvangen met een lekker hapje en drankje. Na de eerste wedstrijd op 18 november en de 3e wedstrijd op 20 januari staat er een heerlijk buffet klaar voor alle deelnemers. De laatste van vijf wedstrijden wordt op zaterdag 16 maart gespeeld. De Delfland Wintercompetitie wordt deze dag afgesloten met een gezellig buffet en slotfeest, waar iedereen wordt verwacht. .

De spelvorm zal dit jaar afwijken van vorig jaar; Chapmans Greensome. Je schrijft je in met een vaste partner, alleen heeft Golfbaan Delfland de spelregels versoepeld, zodat men niet snel buiten de competitie valt.
Wanneer een persoon van het vaste duo niet kan, mag er een vervanger geregeld worden. De vervanger moet in dezelfde HCP categorie vallen en met maximaal 3 slagen verschil.
Voorbeeld: de vaste partner heeft HCP 12, dan mag hij/zij iemand meenemen tussen de HCP 9 en 15.

Deelname is voor iedere golfer met minimaal HCP 54. Let op! Spelers met een HCP tussen de 37 en 54, gaan weg voor HCP 36!

Jeugd vanaf 12 jaar met minimaal handicap 36 en een ouder/begeleider als golfpartner, kunnen ook deelnemen.

Terug naar het overzicht