Kennismaken met golf

Leuk dat je voordelig wilt kennismaken met golf

Je hebt op het strand van Scheveningen al even kort kennis gemaakt met golf. Super leuk dat je nu naar Golfbaan Delfland in Schipluiden komt voor de volgende stap. Wij laten je, onder leiding van één van onze ervaren golfprofessionals, graag voordelig kennis maken met deze mooie sport. Je bent van harte welkom en wij leren je graag de basisbeginselen. Lees hieronder wat wij voor je in petto hebben.

Voor wie?

Deze speciale kennismakingslessen zijn voor jong & oud en voor alle niveau’s. Dus ben je beginner of juist al wat verder…..van harte welkom! Wij passen de groepen hier op aan!

Wat?

3 lessen van ieder 50 minuten (minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers). Hierin leer je alle basisslagen en gaan we werken aan een mooie swing, een subtiele chip en prachtige putt! Pakket bestaat uit 2 lessen waarin techniek centraal staat en in de laatste les gaan we de kleine baan (PAR 3) op om het reeds geleerde in de praktijk te brengen.

Wanneer?

Dag Tijd Golfprofessional
Zaterdag 30 juni 16:00 – 16:50 uur Sven Berkhout
Dinsdag 3 juli 19:30 – 20:20 uur Cees Adegeest
Woensdag 4 juli 19:30 – 20:20 uur Ashley Bergwerff
Donderdag 12 juli 18:30 – 19:20 uur Adrie Balvert
Zaterdag 4 augustus 10:00 – 10:50 uur René van Wingerden

Hoeveel kost het?

Voor deze speciale kennismakingslessen hanteren wij het speciale actietarief van € 10 p.p. per les, contant te betalen aan het begin van iedere les. Wij zorgen uiteraard voor de clubs en de ballen.

Hoe werkt het? Hoe meld ik me aan?

Alleen de eerste les hoef je maar te reserveren via onderstaand formulier. De overige 2 lessen worden in overleg met de golfprofessional en overige deelnemers ingepland. Meld je dus nu aan via onderstaand formulier en je ontvangt direct een bevestiging.

Wat moet ik aantrekken?

Wij adviseren sportieve kleding en dito schoenen te dragen.

Waar moet ik me melden op de dag van de eerste les?

Wij verzamelen in de Brasserie bij de informatiebalie. Hier komt de golfprofessional jullie ophalen.

Wij kijken ernaar uit je op de gezelligste golfbaan van Zuid-Holland te ontmoeten en er samen een leuke, leerzame tijd van te maken. En natuurlijk hopen wij dat je aan het einde van de lessen net zo enthousiast over golf bent als wij!

AANMELDFORMULIER

 

 

 

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.