Open 18-holes wedstrijd – zaterdag 20 juli

Open 18-holes wedstrijd – zaterdag 20 juli 2019 

Ook eens deelnemen aan één van de open wedstrijden op Golfbaan Delfland? Van harte welkom op zaterdag 20 juli voor de tweede 18-holes wedstrijd van het seizoen! 
Vanaf 13.00 uur wordt er op de Gele en Blauwe lus gestart voor 18-holes. Tijdens de 18-holes Maandwedstrijd wordt er gespeeld in drie Handicapcategorieën; 0 t/m 18.9, 19 t/m 36 en 37 t/m 54. Spelers vanaf 14 jaar met minimaal Handicap 54 zijn van harte welkom om ook deel te nemen. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er gespeeld in 3- en/of 4-ballen.

In de Handicapcategorie 0 t/m 18.9 wordt zowel Strokeplay bruto als netto gespeeld. De overige categorieën spelen individueel Stableford.

Tijdens deze Open 18-holes Maandwedstrijd wordt er gespeeld volgens de NGF-regels. Uitzondering is, dat u bij de inschrijving een flightgenoot (maximaal 1 persoon) kunt opgeven (niet verplicht). Dit betekent dat u samen bij één of twee andere personen wordt toegevoegd.

Startlijst zaterdag 20 juli 2019

Lid van een andere golfbaan? Van harte welkom, iedereen kan deelnemen aan de gezellige open wedstrijden van Golfbaan Delfland.

Geen nieuws over onze wedstrijden meer missen? Like onze speciale Facebook-paginaTijdens de 18-holes wedstrijd worden de NGF-regels gehanteerd.


                                                                                                                             Fotocredit: P.Biemans