Neary Toernooi: zaterdag 4 maart 2017

Op zaterdag 4 maart vanaf 9 uur organiseert onze Golfacademy weer het gezellige Neary Toernooi op de Par 3 Challenge Course. Doe gezellig mee en ga de strijd aan wie de meeste Nearies slaat?

Het leuke toernooi op de Par 3 Challenge Course is in een nieuw jasje gestoken. Natuurlijk gaat het erom dat u zoveel mogelijk Nearies moet slaan, wij gaan het dit jaar voor u bijhouden. Degene die de meeste Nearies over alle Neary Toernooien in 2017 heeft geslagen, ontvangt een prachtige golftas cadeau! Bovendien ontvangt iedere beste Neary een leuke prijs. Ook alle Birdies worden beloond (voldoende ingekocht!). Graag zien wij dit jaar ook de lagere Handicappers meedoen. Het is immers een goede manier om uw korte spel te oefenen en daar heeft u ook op de grote baan veel profijt van.

Iedereen met minimaal Baanpermissie voor de Par 3 Challenge Course is van harte welkom om mee te doen. Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven. Op vrijdag 3 maart kunt u hier en op sociale media de startlijst vinden.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.