Medewerkers Spoelkeuken

Golfbaan Delfland, één van de grootste en drukste golfbanen in Nederland, zoekt ter versterking van haar gedreven keuken- en horecateam 

Medewerkers spoelkeuken

Als medewerker spoelkeuken heb je een belangrijke taak in de keuken. Jij bent degene die zorgt dat al het glaswerk, serviesgoed, bestek, pannen en schalen brandschoon is, je spoelt etensresten weg, vult de vaatwasmachine en wast ook met de hand af. Op drukke dagen vliegen de borden de keuken uit, voor jou is het de uitdaging om alles op tijd klaar te hebben staan voor de koks. De spoelkeuken en de bijbehorende ruimtes houd je schoon en netjes zodat iedereen veilig en hygiënisch kan werken. 
 
Wij vragen
Deze functie is op oproepbasis en ideaal als je je werk wilt combineren met een studie of een andere parttime baan of als je juist veel wil werken in vakanties of weekenden.

Ervaring is geen vereiste, wel weet je van aanpakken. Je bent enthousiast, zelfstandig en flexibel inzetbaar dat wil zeggen doordeweeks, in de weekenden, overdag, in de avonden en op feestdagen.

Wij bieden
Je komt te werken in een jong, hardwerkend en gezellig team. Je werkomgeving is groen, sportief en dynamisch, geen dag is hetzelfde. Je krijgt de mogelijkheid tot het beoefenen van golf en natuurlijk krijg je een marktconform salaris.

Zie jij jezelf al staan in onze drukke keuken?

Stuur dan jouw cv en motivatie naar personeel@delflandgolf.nl t.a.v. Nils van den Engel, Hospitality Manager. Zodra we jouw sollicitatie binnen hebben, ontvang je van ons een bevestiging. Ben of ken jij de enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken? Dan bellen wij je voor een kennismakingsgesprek.

Solliciteer direct!

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.