Medewerker Spoelkeuken

Brasserie Delfland ligt centraal tussen de 36-holes wedstrijdbaan en uitgebreide oefenfaciliteiten van Golfbaan Delfland, één van de grootste en drukste golfbanen in Nederland. Voor gasten, golfers en niet golfers, voor vergaderingen, feesten, evenementen en borrels biedt Brasserie Delfland uitgebreide mogelijkheden.

Ter uitbreiding van ons gezellige horecateam zoeken wij:

Medewerker spoelkeuken (parttime)

Als medewerker spoelkeuken heb je een belangrijke taak in de keuken. Jij bent degene die zorgt dat al het glaswerk, serviesgoed, bestek, pannen en schalen brandschoon is, je spoelt etensresten weg, vult de vaatwasmachine en wast ook met de hand af. Op drukke dagen vliegen de borden de keuken uit, voor jou is het de uitdaging om alles op tijd klaar te hebben staan voor de koks. De spoelkeuken en de bijbehorende ruimtes houd je schoon en netjes zodat iedereen veilig en hygiënisch kan werken.
 
Wij vragen
De functie is voor tenminste 24 uur per week dus goed te combineren met bijvoorbeeld een studie. Ervaring is geen vereiste, wel weet je van aanpakken. Je bent enthousiast, zelfstandig en flexibel inzetbaar dat wil zeggen doordeweeks, in de weekenden, overdag, in de avonden en op feestdagen.

Wij bieden
Je komt te werken in een jong, hardwerkend en gezellig team. Je werkomgeving is groen, sportief en dynamisch, geen dag is hetzelfde. Je krijgt de mogelijkheid tot het beoefenen van golf en natuurlijk krijg je een marktconform salaris.

Zie jij jezelf al staan in een drukke keuken?
Stuur dan jouw cv en motivatie naar personeel@delflandgolf.nl t.a.v. Wanja Krijnen. Zodra we jouw sollicitatie binnen hebben, ontvang je van ons een bevestiging. Ben jij de enthousiaste persoon die wij zoeken om ons team te versterken? Dan bellen wij je voor een kennismakingsgesprek.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.