Medewerker Spoelkeuken

Golfbaan Delfland, één van de grootste en drukste golfbanen in Nederland, zoekt ter versterking van haar gedreven keuken- en horecateam enthousiaste  

 

Medewerkers Spoelkeuken

(fulltime/parttime/oproep)

 

Als Medewerker Spoelkeuken heb je een belangrijke taak in de keuken. Jij bent degene die zorgt dat al het glaswerk, serviesgoed, bestek, pannen en schalen brandschoon is, je spoelt etensresten weg, vult de vaatwasmachine en wast ook met de hand af. Op drukke dagen vliegen de borden de keuken uit, voor jou is het de uitdaging om alles op tijd klaar te hebben staan voor de koks. De spoelkeuken en de bijbehorende ruimtes houd je schoon en netjes zodat iedereen veilig en hygiënisch kan werken.

 

Wij vragen


Deze functie is zowel fulltime als flexibel parttime te vervullen, ideaal als je je werk wilt combineren met een studie of een andere parttime baan of als je juist veel wil werken in vakanties of weekenden.

Ervaring is geen vereiste, wel weet je van aanpakken en stroop je je mouwen graag op. Je bent enthousiast, zelfstandig en flexibel inzetbaar dat wil zeggen doordeweeks, in de weekenden, overdag, in de avonden en op feestdagen.

 

Wij bieden

Je komt te werken in een jong, hardwerkend en gezellig team. Je werkomgeving is groen, sportief en dynamisch, geen dag is hetzelfde. Je krijgt de mogelijkheid tot het beoefenen van golf en natuurlijk krijg je een marktconform salaris.

 

Vacature Spoelkeuken

Als je interesse hebt om ons team te versterken vul dan onderstaand formulier in.

  • Wat voor een dienstverband zoek je
  • Wanneer ben je beschikbaar om te werken
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Voeg hier je cv toe
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Wat maakt jou de geschikte kandidaat om ons team te versterken?