Jeugd

Op Golfbaan Delfland voelt de jeugd zich al snel thuis. Jongens en meisjes van 6 t/m 20 jaar kunnen op verschillende spelniveaus op Golfbaan Delfland uit de voeten. Of het nu om golfles, deelname aan wedstrijden of gewoon oefenen gaat, bij Golfbaan Delfland kan dit allemaal.

Voor ieders veiligheid hanteren wij strikte coronamaatregelen. Klik hier voor meer informatie. 

Bekijk hier onze extra voordelige Jeugd- en Jongerentarieven 

Onze PGA gecertificeerde golfprofessionals besteden veel aandacht aan het verbeteren van het spelniveau op ieder zijn of haar niveau, maar weten ook dat de prestaties hand in hand gaan met plezier hebben in het golfspel.

Ben je iets minder fanatiek en wil je vooral gezelligheid, dan is er bij Golfbaan Delfland voldoende gelegenheid om het golfspel op jouw manier te beleven.

Onze golfbaan is een veilige en uitnodigende plek voor uw kind. Uw kind leert niet alleen goed golfen bij ons, maar het leert zoveel meer!

Net als in het gewone leven heb je met golf ook te maken met hoogte- en dieptepunten. Uw kind leert bij ons zijn/haar emoties beter te managen en zal veel meer dingen buiten de golfbaan in perspectief kunnen gaan plaatsen.

Ze zullen het spel hun leven lang kunnen blijven spelen ongeacht hun leeftijd, spelniveau of afkomst.

Op onze baan hechten wij veel waarde aan gedrag in het algemeen alsmede aan de golf etiquettes. Deze etiquettes zullen doorwerken in hun leven buiten de golfbaan en hen helpen correct op situaties te reageren, probleemoplossend te leren denken en iedereen in hun waarde te laten.

Wij hebben in de loop der jaren bij onze kids, door het samen lessen en samen spelen, vriendschappen zien ontstaan waarvan wij inschatten dat die nog heel lang zullen blijven bestaan.

Na een aantal jaren hard gewerkt te hebben aan het golfprogramma voor de jeugd, kunnen we met trots melden dat Golfacademy Delfland sinds november 2014 in het bezit is van de “Committed to Jeugd” licentie.