Golfclinic als uitje

Golfclinic als uitje

Van harte welkom op Golfbaan Delfland, een moderne en professioneel onderhouden golfbaan aan de rand van Delft (tussen Den Haag en Rotterdam) waar sportieve gezelligheid hoog in het vaandel staat. Of je nu een bedrijfsuitje, verjaardag of misschien wel vrijgezellenfeest organiseert, bij ons ben je aan het juiste adres voor een (misschien wel eerste) kennismaking met de mooie golfsport. Al wat meer ervaring? Leuk dan gaan wij op jouw niveau met je aan de slag. Misschien golf je al wat langer en ben je zelfs al in het bezit van een Handicap? Dan kun je wellicht genieten op onze 36-holes Qualifying golfbaan (Pay en Play dis je hoeft niet gelijk lid te worden of je ergens aan te committeren).

Ben je dus op zoek naar een sportief uitje en geschikt voor alle leeftijden en niveau’s? Volg dan een golfclinic bij één van onze zeer ervaren PGA-gecertificeerde golfprofessionals. De inhoud van de clinic stemmen wij af op uw wensen, niveau en budget. Maar dat het gezellig, sportief en leerzaam zal zijn dat staat vast. Wie weet wordt het wel de opstap naar uw verdere golfcarrière?

Natuurlijk kunnen wij uw uitje compleet maken met ontvangst, lunch, borrel, diner, BBQ, walking dinner, dinerbuffet (diverse thema’s). Interesse? Mail ons en wij maken een voorstel op maat.