Par-Tee Time: einde wintergolfseizoen

Op 17 maart 2018

PAR-TEE TIME

Op zaterdag 17 maart sluiten wij het wintergolfseizoen (en de Delfland Wintercompetitie*) af met een knallend feest in Brasserie Delfland vanaf 19.30 uur. Iedereen vanaf 12 jaar is van harte welkom om mee te komen feesten op de klanken van een heuse DJ. Alle drankjes zijn de hele avond bij de prijs inbegrepen. Je kunt ook gezellig van tevoren komen genieten van een overheerlijk Indisch buffet (vanaf 18.30 uur). Leuk dat je mee komt feesten! Het wordt een gezellige avond voor jong & oud.

MET DJ & TAXI-SERVICE (ook uw auto wordt thuisgebracht)
De hele avond kunt u genieten van een DJ die live zijn kunsten vertoond. Muziek voor iedere leeftijd voor een gezellige sfeer. Na afloop staat er eventueel een taxi voor u klaar (voor eigen rekening) die niet alleen u en uw mogelijke gezelschap, maar ook uw eventuele auto veilig thuisbrengt zodat er optimaal en veilig gefeest kan worden.

ENTREEPRIJZEN FEESTAVOND:
A) Inclusief Indisch buffet & drankarrangement, welkom 18.30 uur aanvang buffet 19 uur, € 55 p.p.
B) Inclusief drankarrangement, aanvang vanaf 19.30 uur, € 37,50 p.p.

*Voor deelnemers aan de Wintercompetitie is het slotfeest inbegrepen. Zij hoeven geen kaarten aan te schaffen.

KAARTVERKOOP
Kaarten zijn vanaf nu te koop via onderstaand formulier (met iDeal-betaling), aan de bar en bij de receptie in de Golfshop. Online kaarten gekocht? Deze liggen, op vertoon van de bevestiging, klaar in onze Golfshop.

Heeft u nog vragen/opmerkingen, mail ons. Team Golfbaan Delfland wenst iedereen alvast een te gek feest waar nog lang over nagepraat zal worden!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Terug naar het overzicht