Kerst Toernooi 14 en 15 December VOL

Van 14 december 2021 tot 15 december 2021

Kerst Toernooi – 14 & 15 december 2021

 

Hohoho….het populaire Kerst Toernooi (exclusief voor Golfacademy deelnemers) staat weer voor de deur en wordt dit jaar gehouden op dinsdag 14 december en woensdag 15 december. Individuele starttijden (helaas geen shotgun) Graag uiterlijk 30 minuten voor de starttijd  melden bij de wedstrijdtafel).Er wordt gestreden over 9-holes op de Par 3 Challenge Course, aangevuld (zoals u van ons gewend bent) door ‘fun holes’ uitgezet door onze Head professional Helen Reid.

Ook dit jaar zijn er weer leuke, feestelijke (kerst)prijzen te winnen voor ALLE deelnemers. De prijstafel is te bezichtigen in de Brasserie; helaas geen prijsuitreiking, de prijzen kunnen later in de week worden opgehaald. Ook wordt u in de baan weer verwend met winterse lekkernijen. Kom dus winters genieten op Delfland en kom alvast in kerstsferen. U kunt zich als team van maximaal 4 personen, als gevolg van COVID-maatregelen of individueel inschrijven. Deelnemers met minimaal Baanpermissie zijn van harte welkom om mee te doen. 

U kunt zich tot 9 december inschrijven.

index

KOSTEN DEELNAME
Deelname kost € 22 p.p. (inclusief 2 consumptiebonnen) waarvan € 2 traditiegetrouw gedoneerd zal worden aan Inloophuis Debora in Delft. Dit ontmoetingscentrum voor mensen met kanker en hun naasten dragen wij al jaren een warm hart toe.

ORIGINALITEITSPRIJS KERST OUTFITS
Natuurlijk mag ook dit jaar de prijs voor meest ludiek uitgedoste team niet ontbreken. Dus doe uw best en kom zo origineel mogelijk aan de start en verras ons, net als voorgaande jaren, met uw originele kerstoutfit!

kerst-2015-193   kerst-2015-219

INSCHRIJVEN
Het gaat natuurlijk om de sportieve prestaties, maar juist bij dit eindejaarstoernooi staat de gezelligheid hoog in het vaandel! Graag tot ziens op 14 en/of 15 december!
Inschrijven kan via onderstaand formulier tot donderdag 5 december.

Sorry. Dit formulier accepteert geen nieuwe inzendingen meer.

Terug naar het overzicht