Kerst Toernooi 20 december (21 dec VOL)

Van 20 december 2022 tot 21 december 2022

Kerst Toernooi – 20 of 21 december 2022

 

Hohoho….het populaire Kerst Toernooi (exclusief voor Golfacademy deelnemers) staat weer voor de deur en wordt dit jaar gehouden op dinsdag 20 december en woensdag 21 december om 13:30. Graag uiterlijk 30 minuten voor de starttijd  melden bij de wedstrijdtafel).Er wordt gestreden over 9-holes op de Par 3 Challenge Course, aangevuld (zoals u van ons gewend bent) door ‘fun holes’ uitgezet door onze Head professional Helen Reid.

Ook dit jaar zijn er weer leuke, feestelijke (kerst)prijzen te winnen voor ALLE deelnemers. De prijstafel is te bezichtigen in de Brasserie waar ook na de wedstrijd de prijsuitreiking plaatsvindt. Ook wordt u in de baan weer verwend met winterse lekkernijen. Kom dus winters genieten op Delfland en kom alvast in kerstsferen. U kunt zich als team van maximaal 6 personen. Deelnemers met minimaal Baanpermissie zijn van harte welkom om mee te doen. 

U kunt zich tot 15 december inschrijven.

index

KOSTEN DEELNAME
Deelname kost € 22 p.p. (inclusief 2 consumptiebonnen) waarvan € 2 traditiegetrouw gedoneerd zal worden aan Inloophuis Debora in Delft. Dit ontmoetingscentrum voor mensen met kanker en hun naasten dragen wij al jaren een warm hart toe.

ORIGINALITEITSPRIJS KERST OUTFITS
Natuurlijk mag ook dit jaar de prijs voor meest ludiek uitgedoste team niet ontbreken. Dus doe uw best en kom zo origineel mogelijk aan de start en verras ons, net als voorgaande jaren, met uw originele kerstoutfit!

kerst-2015-193   kerst-2015-219

INSCHRIJVEN
Het gaat natuurlijk om de sportieve prestaties, maar juist bij dit eindejaarstoernooi staat de gezelligheid hoog in het vaandel! Graag tot ziens op 20 of 21 december!
Inschrijven kan via onderstaand formulier tot donderdag 15 december.

Terug naar het overzicht