HO HO HO Kerst Toernooi 12 dec NOG PLEK 13 dec (VOL)

Van 12 december 2023 tot 13 december 2023

Kerst Toernooi – 12 of 13 december 2023

 

Hohoho….het populaire Kerst Toernooi (exclusief voor Golfacademy deelnemers) staat weer voor de deur en wordt dit jaar gehouden op dinsdag 12 december en woensdag 13 december om 13:30. We starten met een shotgun start (allemaal tegelijk) Graag uiterlijk 30 minuten voor de starttijd  melden bij de wedstrijdtafel).Er wordt gestreden over 9-holes op de Par 3 Challenge Course, aangevuld (zoals u van ons gewend bent) door ‘fun holes’ uitgezet door onze Head professional Helen Reid.

Ook dit jaar zijn er weer leuke, feestelijke (kerst)prijzen te winnen voor ALLE deelnemers. De prijstafel is te bezichtigen in de Brasserie waar ook na de wedstrijd de prijsuitreiking plaatsvindt. Ook wordt u in de baan weer verwend met winterse lekkernijen. Kom dus winters genieten op Delfland en kom alvast in kerstsferen. U kunt zich alleen inschrijven of als team van maximaal 6 personen. 

U kunt zich tot 6 december inschrijven.

KOSTEN DEELNAME
Deelname kost € 22 p.p. (inclusief 2 consumptiebonnen) waarvan € 2 traditiegetrouw gedoneerd zal worden aan Inloophuis Debora in Delft. Dit ontmoetingscentrum voor mensen met kanker en hun naasten dragen wij al jaren een warm hart toe.

ORIGINALITEITSPRIJS KERST OUTFITS
Natuurlijk mag ook dit jaar de prijs voor meest ludiek uitgedoste team niet ontbreken. Dus doe uw best en kom zo origineel mogelijk aan de start en verras ons, net als voorgaande jaren, met uw originele kerstoutfit!

kerst-2015-193   kerst-2015-219

INSCHRIJVEN
Het gaat natuurlijk om de sportieve prestaties, maar juist bij dit eindejaarstoernooi staat de gezelligheid hoog in het vaandel! Graag tot ziens op 12 of 13 december!
Inschrijven kan via onderstaand formulier tot woensdag 6 december.

Terug naar het overzicht