DelflandgolfCard stopt per 1 november 2019

DelflandgolfCard stopt per 1 november 2019 

Waarschijnlijk geniet u al enige tijd van ons allereerste loyaliteitsproduct: de DelflandgolfCard. Hiermee kreeg u 10% korting op de reguliere greenfee tarieven en 5% korting op uw aankopen in onze Golfshop. Een mooi product dus waar veel van onze gasten gebruik van hebben gemaakt. 

Door o.a. nieuwe inzichten,ontwikkelingen in de markt en de wens van onze gasten om een transparanter maar vooral aantrekkelijker aanbod voor een grote groep te creëren, hebben ons  doen besluiten te stoppen met de DelflandgolfCard.

Vanaf 1 november a.s. vervalt de greenfeekorting van de DelflandgolfCard. Vanzelfsprekend blijft het openstaande saldo van u. Hier komen wij niet aan.

Hieronder leest u wat de verdere gang van zaken is tijdens de overgangsperiode. 

Vanzelfsprekend bieden wij alternatieven en heeft u ruim de tijd om eventueel over te stappen naar een product dat past bij uw speelgedrag.

Wat is het alternatief voor mij?
Wellicht heeft u er al iets over gehoord of gelezen. Er is zelfs een inspiratie-sessie aan gewijd: achter de schermen is hard gewerkt  om ons productaanbod te herzien en vooral te vereenvoudigen. Deels op verzoek van onze gasten, deels ingegeven door ontwikkelingen vanuit de markt.

Net zo interessant en met voordelen van de DelflandgolfCard die u zo op prijs stelde. Maak kennis met onze vernieuwde Delfland Rondenkaart en kies het aantal Ronden dat past bij uw speelgedrag. Hoe meer Ronden u aanschaft hoe voordeliger uw 9-holes golfronde wordt. 

Wat biedt de vernieuwde Delfland Rondenkaart mij en wat zijn de mogelijkheden?

  • Vanaf 15 Ronden verkrijgbaar
  • Onbeperkt opwaarderen naar meer Ronden binnen de looptijd (12 maanden) 
  • 7 dagen per week geldig op Championship Course én  Par3 Challenge Course 
  • 9-holes Championship Course = 1 Ronde, met uitzondering van zon- & feestdagen 09.00-15.00 uur = 1.25 Ronde
  • 9-holes Par 3 Challenge Course = altijd 0.5 Ronde
  • 5% korting op uw aankopen in Golfshop Delfland
    (m.u.v. reeds afgeprijsde artikelen/acties, aanbiedingen & elektrische apparatuur)
  • No show < 30 minuten voor gereserveerde starttijd wordt van Delfland Rondenkaart afgeschreven

Lees hier alles over de vernieuwde Delfland Rondenkaart

Wat zijn de mogelijkheden met mijn huidige saldo en hoe ziet de overgangsperiode eruit? 

Actie Datum Opmerkingen 
Greenfeekorting vervalt vanaf vrijdag 1 november 2019  
Koop met uw saldo een vernieuwde Delfland Rondenkaart en speel voortaan altijd extra voordelig Tot en met zondag 15 december 2019 Met gratis Delfland Dopper waterfles t.w.v. € 14,95!
Het openstaande saldo kunt u ook gebruiken voor al uw aankopen in onze Golfshop.  U profiteert nog van 5% korting* Tot en met zondag 15 december 2019  
Tegoed op uw DelflandgolfCard wordt teruggestort op uw bankrekening  Tot en met dinsdag 15 december 2020  Hiervoor dient u in de Golfshop formulier in te vullen. Binnen uiterlijk 10 werkdagen staat het saldo op uw bankrekening  
Saldo op uw DelflandgolfCard vervalt vanaf woensdag 16 december 2020  Na deze datum kan geen aanspraak meer op saldo van uw DelflandgolfCard gemaakt worden

* m.u.v. reeds afgeprijsde artikelen/acties, aanbiedingen & elektrische apparatuur

Enthousiast geworden? Via bovenstaande button vindt u meer informatie over de vernieuwde Rondenkaart en kunt er direct één aanschaffen. Wij kunnen ons natuurlijk ook voorstellen dat het stoppen van uw DelflandgolfCard vragen oproept. Hiervoor zijn wij eventueel bereikbaar per telefoon (015 3807911, optie 1 of 5), per mail of kom langs in onze Golfshop! Wij zijn u graag van dienst en helpen u graag op weg voor nog meer golfplezier op Delfland.