Zelfstandig werkend kok niveau 3- fulltime

Brasserie Delfland is onderdeel van Golfbaan Delfland en ligt centraal tussen de 36-holes wedstrijdbaan en uitgebreide oefenfaciliteiten van Golfbaan Delfland. Golfbaan Delfland is één van de grootste en drukste golfbanen in Nederland. Voor gasten, golfers en niet golfers, voor vergaderingen, feesten, evenementen en borrels biedt Brasserie Delfland uitgebreide mogelijkheden.

Wij zoeken ter uitbreiding van onze keukenbrigade een

Zelfstandig werkend kok niveau 3 – fulltime 

De functie
Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor de mise en place, de bereiding en tijdige uitgifte van onze koude en warme gerechten van de à la carte Brasserie. Het zorgdragen voor de uiterlijke presentatie van de gerechten behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je werkt nauw samen met de chefkok, sous chef en andere koks.

Wij vragen
Je hebt natuurlijk gedegen product- en HACCP-kennis. Je bent stressbestendig, flexibel, communicatief vaardig, actief betrokken en je staat open voor vernieuwing. Uiteraard heb je geen moeite met onregelmatige tijden, het werken in weekenden en op feestdagen. Ervaring als kok is vereist.

Wij bieden
Je mag natuurlijk gratis golfen! Je werkt in een in een jong, hardwerkend en gezellig team. Een lekkere personeelsmaaltijd en een sluitdrankje met je collega’s zijn vanzelfsprekend. Je werkomgeving is groen en sportief, je salaris is prima & marktconform.

Interesse?
We komen graag met je in contact! Mail je motivatie & cv naar personeel@delflandgolf.nl, t.a.v. Wanja Krijnen, HRM-manager.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.