Wedstrijdkalender 2023

De Delfland wedstrijd kalender voor 2023

In 2023 hebben wij weer veel leuke wedstrijden voor u klaar staan. Hieronder een schema met alle wedstrijden die wij organiseren. 

Pinkster toernooi                                                                                               28-5-2023                 

Stableford. Individueel inschrijven. Onder een hopelijk stralende zon spelen we deze dag het pinkster toernooi, een individuele stableford wedstrijd. Na de 18 holes wedstrijd tellen we de punten en is er een eindwinnaar die een prijs krijgt. Meedoen loont want alle deelnemers krijgen een mooie pinksterbloem in pot uitgereikt.

Klik hier om u in te schrijven voor het Pinkster Toernooi

 

Inschrijfgeld:

€ 67,50 voor greenfee spelers

€ 7,50 voor rondenkaarthouders + 2,5 ronde (Let op! Ronden kunnen alleen worden afgeschreven van een rondenkaart die zeven dagen per week geldig is. Spelers met een maandag tot en met vrijdag rondenkaart kunnen op feestdagen geen gebruik maken van de rondenkaart.)

€ 7,50 voor Business Club rondenkaarthouders + 2,5 ronde 

€ 7,50 voor  unlimited spelers (Let op! Er kan alleen gebruik gemaakt worden van Unlimited kaarten die de hele week geldig zijn. Spelers met een maandag tot en met vrijdag Unlimited kaart kunnen op feestdagen geen gebruik maken van deze kaart.)

€ 7,50 voor Business Club leden

Vrijdagavond wedstrijdserie nr. 1                                                                     16-6-2023                  

9 holes eclectic. Individueel inschrijven.Deze 9-holes wedstrijdserie heeft als spelvorm eclectic. Dit houdt in dat je alle wedstrijden op dezelfde lus speelt en elke keer de kans hebt om je kaart te verbeteren. Na de 6 wedstrijden is degene de winnaar die op de finaledag het laagste aantal slagen heeft verzameld in de wedstrijden die hij/zij gespeeld heeft. Het is geen verplichting om alle wedstrijden mee te doen. We spelen deze serie in drie categorieën en elke categorie heeft een dag winnaar.

De eindwinnaar van zijn/haar categorie na de wedstrijdserie krijgt de felbegeerde Eclectic wisselbeker uitgereikt.

 

Dauwtrap toernooi                                                                                             24-6-2023       

Stableford. Individueel inschrijven. Wat is er nog mooier dan tijdens een opkomende zon te starten met een leuke 18-holesgolfwedstrijd! Het spreekwoord zegt: “de ochtendstond heeft goud in de mond” en dat geldt ook voor de uiteindelijke winnaar want hij of zij gaat naar huis met een heuse gouden cup! Na de wedstrijd staat er voor alle deelnemers een heerlijk ontbijtbuffet klaar en kunnen de (sterke) verhalen gedeeld worden.

 

Vrijdagavond wedstrijdserie nr. 2                                                                     30-6-2023          

9 holes eclectic. Individueel inschrijven.Voor uitleg zie wedstrijd 1 op 16-6-2023

 

Vrijdagavond wedstrijdserie nr. 3                                                                     14-7-2023     

9 holes eclectic. Individueel inschrijven.Voor uitleg zie wedstrijd 1 op 16-6-2023

 

Vrijdagavond wedstrijdserie nr. 4                                                                     28-7-2023         

9 holes eclectic. Individueel inschrijven. Voor uitleg zie wedstrijd 1 op 16-6-2023

 

Vrijdagavond wedstrijdserie nr. 5                                                                     11-8-2023  

9 holes eclectic. Individueel inschrijven. Voor uitleg zie wedstrijd 1 op 16-6-2023

 

Vrijdagavond wedstrijdserie nr. 6, finale                                                         25-8-2023   

9 holes eclectic. Individueel inschrijven. Voor uitleg zie wedstrijd 1 op 16-6-2023

 

Delfland Ryder cup toernooi                                                                            30-9-2023   

1e 9 foursome/2e 9 fourball-better ball, stableford met hcp.verrekening. Als duo inschrijven, individueel inschrijven ook mogelijk. Geheel in lijn met de Ryder cup spelen we deze dag 9 holes foursome en de volgende 9 holes fourball/better ball. Doordat we stableford mét hcp.verrekening spelen heeft iedereen weer evenveel kans.Het zal jullie niet verbazen dat het winnende team naar huis gaat met de originele Delfland Ryder Cup! Dit is een wisseltrofee maar de winnaars krijgen een miniatuurversie die ze mogen houden. Kortom, buiten de eer is er ook écht iets te winnen!

 

Glow in the dark toernooi                                                                                 28-10-2023     

Texas Scramble. Als team van 4 inschrijven, individueel inschrijven ook mogelijk. Dit toernooi staat elke keer weer garant voor veel plezier, zowel vóór als ná de wedstrijd. We starten als het donker is met speciale glow in the dark ballen. En omdat het rond Halloween is lijkt het ons een leuk idee, net als de voorgaande edities, als iedereen verkleed gaat. Wederom, het is zéker geen verplichting maar het maakt de sfeer wel een stuk leuker! Het best geklede team van 4 gaat er met een leuke prijs vandoor.

 

Kouwe klauwen toernooi                                                                                  18-11-2023 

Stableford. Individueel inschrijven. Half november kun je best al behoorlijk koude dagen hebben dus, waarom geen toernooi aan deze lage temperatuur hangen? We zouden natuurlijk voor kunnen stellen om verplicht zonder warme kleding en handschoenen te spelen maar dat gaat ons iets te ver. Laten we er gewoon een leuke dag van maken met allerlei verwarmende items in de horecakar, mocht je daar trek in hebben. Halverwege is er in ieder geval voor elke deelnemer een kop warme chocolademelk, met of zonder rum!

 

Oliebollen toernooi                                                                                             30-12-2023           

Best ball met hcp.verrekening. Als duo inschrijven, individueel inschrijven ook mogelijk. Om dit wedstrijdjaar goed af te sluiten hebben we gekozen voor het oliebollen toernooi. Een leuke teamwedstrijd waarin plezier voorop staat. Onderweg komen we langs met heerlijke oliebollen en een glühwein, warme chocolademelk (met of zonder rum) of Jägertee. Als klap op de vuurpijl sluiten we af met een écht winterbuffet.

Klik hier voor het wedstrijdreglement