Nieuwe Delfland App!

De nieuwe Delflandgolf App is vanaf nu beschikbaar voor Android en iOS. Door ons nieuwe logo en de nieuwe huisstijl paste de huidige app niet meer bij de nieuwe look en feel van Delfland. Daarnaast was vernieuwen voor ons belangrijk om het gebruiksgemak te verbeteren.

Het doel van de nieuwe app was het gemakkelijker maken van het reserveren en annuleren van een starttijd. Tevens is het met de nieuwe app nu mogelijk om vrienden toe te voegen om het reserveren van een starttijd nog soepeler te laten verlopen. Op termijn zal de app worden uitgebreid met onder andere de baanstatus en het baanboekje. Ook onderzoeken wij de mogelijkheid om het ballentegoed voor de driving range in deze nieuwe app te verwerken zodat u op termijn nog maar één app nodig heeft.

Downloaden

Via onderstaande links kunt u de nieuwe app downloaden. U kunt hiervoor ook de QR code scannen. Zodra u de app heeft gedownload kunt u met uw bestaande ‘mijn delfland’ inloggegevens inloggen.

Klik hier om de app te downloaden voor Android

Klik hier om de app te downloaden voor iOS (Apple)

Vragen

Heeft u vragen over de app of lukt het bijvoorbeeld niet om in te loggen? Loop dan even langs bij de receptie. Onze collega’s helpen u graag!