Nieuwe Oefengreen en Werkzaamheden

Meer oefenfaciliteiten en een leukere hole 9 van de blauwe lus

Sinds de start van de werkzaamheden aan Hole 9 van de Blauwe lus, hebben wij er een nieuwe oefengreen bij. De oude green van Hole 9 is namelijk omgetoverd tot oefengreen. U kunt hier chippen, pitchen en uw bunkerslagen oefenen. Op termijn zullen wij nog een oefengreen aanleggen waardoor dit hele gebied een practice area wordt.

De werkzaamheden aan de nieuwe Hole 9 zijn inmiddels in volle gang. Wij maken elke dag mooie stappen en zijn blij met de voortgang. De vorm van de green is inmiddels goed zichtbaar en ook de drainage is inmiddels aangelegd. 

Wij werken richting de onderstaande tekeningen. Hole 9 zal uiteindelijk een leuke en relatief korte par 4 worden. Er zullen verschillende hindernissen worden geplaatst om de hole uitdagend te maken voor golfers van alle niveaus.

Hole 9 is nog steeds speelbaar. Er is een tijdelijke green aangelegd op de fairway en de hole is nu tijdelijk een par 3 van 126 meter. Er wordt alleen van de oranje teebox gespeeld. De baan is tijdens de werkzaamheden gewoon qualifying.