In liefdevolle herinnering Monique

Op donderdag 17 juni hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze lieve collega Monique van Asten – Klein Klouwenberg.

Monique verzorgde voor ons de marketing. Zag u een leuke poster hangen op het complex? Dan kwam deze van Monique haar hand. Ook hield ze onze social media en onze website bij. Maar niet alleen deed Monique veel werk achter de schermen, ook voor de schermen zag je haar regelmatig verschijnen. Netwerk events? Monique zette Delfland weer op de kaart. Ook voor een interview op de radio of een leuke stukje voor in de krant, Monique deed dat graag. Moest er iets geregeld of ontworpen worden? Monique bood een helpende hand en liet niets aan het toeval over. Dit deed ze allemaal met heel veel liefde en passie.

Ook voor collega’s regelde ze veel. Ons jaarlijkse personeelsuitje, de speculaaspoppen met Sinterklaas of onze kerstcadeaus. Monique regelde het wel. Ze wist hoe het met iedereen was, onthield je verjaardag en zelfs de verjaardag van je kinderen! Ze stond altijd klaar voor een praatje, advies of helpende hand. Zelfs tijdens haar ziekte wilde ze, als ze een goede dag had, ons nog met van alles helpen.

Lieve Monique, wat hebben we van jou aanwezigheid genoten! Wat zijn wij dankbaar voor wat je allemaal voor ons hebt betekend, in je werk en als collega. We zullen je ongelofelijk missen en we zullen je nooit vergeten.