Alternatieve pinposities bij vorst

In de winterperiode komt het regelmatig voor dat de baan (deels) bevroren is. Op veel golfbanen wordt er in dat geval gebruik gemaakt van wintergreens. Wij streven er echter naar om onze greens altijd open te hebben om uw spelplezier te verhogen. Toch willen wij onze greens ook zo goed mogelijk beschermen, zodat u ook in de toekomst kunt blijven genieten. Daarom gebruiken wij bij vorst alternatieve pinposities. Deze pinposities zijn meestal aan de voorkant van de green en dichter bij de rand dan gebruikelijk. Op deze manier kan het stuk green rondom de vlag normaal gebruikt worden en beschermen wij de rest.

Wij verzoeken u om de overige delen zo min mogelijk te belasten. Op die manier blijven onze greens ook in de rest van het jaar mooi!

Bij nachtvorst is de baan meestal in de loop van de ochtend weer ontdooit en zetten wij de vlaggen terug op de oorspronkelijke posities.

Vanaf 14 januari zijn wij afgestapt van het gebruik van verschillende kleuren vlaggen voor de pinposities. De kleur van de vlag is vanaf nu hetzelfde als de kleur van de lus.

Wij hopen u snel te zien op een koude (of warme) dag!