Startlijst 55+ XL Toernooi maandag 21 september

55+ XL Toernooi: maandag 21 september

Voor ieders veiligheid hanteren wij strikte coronamaatregelen. Klik hier voor meer informatie. 

Startlijst 21 september 55+ wedstrijd

Het 55+ toernooi is speciaal voor de 55+ golfers onder ons. Het is een  leuke en gezellige wedstrijd op de maandagochtend. Iedere 2 weken wordt er een wedstrijd gespeeld. De 55+ wedstrijden worden op de Par 3 Challenge Course gespeeld en de 55+XL wedstrijden worden op de Championship Course gespeeld.

Iedere 55 plusser kan zich nu nog voor de laatste 3 wedstrijden van 2020 opgeven. Op 21 september golfen we op de Rode en Gele lus 3 stokken plus putter wedstrijd. Op 5 oktober golfen we op de Rode en Gele lus de Regenboog wedstrijd en op 19 oktober la Grande Finale op de Rode en Gele lus,  texas scramble, daarna afsluiting van het 55 plus 2020 seizoen met een lunch. Extra Kosten bedragen hiervoor € 5,00  

De greenfee voor de PAR 3 Challenge Course (18-holes) bedraagt  
€ 16,50 en de greenfee voor 9-holes Championship Course bedraagt
€ 22,50. Beiden inclusief prijzengeld en natuurlijk de verzekering voor de Hole-in-One champagne!  Met de Delfland Ronden – of de business kaarten kun je met de 55+-wedstrijden meedoen. Neem deze kaart dan wel mee.  Alleen contante betaling is mogelijk!

Voor de spelregels verwijzen we je naar het spelreglement van de 55 plus. Voor ieders veiligheid hanteren wij strikte coronamaatregelen. Klik hier voor meer informatie. 

De startlijst wordt zoals gebruikelijk op de website van Golfbaan Delfland gepubliceerd en via de sociale media kanalen gedeeld. Tip: Volg Golfbaan Delfland op Facebook en Instagram.

Aanmelden op de dag van de wedstrijd en greenfee betalen (contant!) kan aan onze ontvangsttafel in Brasserie Delfland.

Vragen? Mail naar 55plus@delflandgolf.nl