Over ons

WELKOM OP GOLFBAAN DELFLAND

Van harte welkom op Golfbaan Delfland voor golfen zonder lidmaatschap tussen Den Haag en Rotterdam in een oase van rust en keuze uit 36 uitdagende holes!

Golfbaan Delfland
Delfland wordt door velen beschouwd als de gezelligste Pay & Play golfbaan van Zuid-Holland! Voordelig spelen wanneer en hoe vaak u wilt op onze 36-holes baan! U kunt oefenen, les nemen en 9 of 18 holes spelen zonder lidmaatschap, contributie, aandeel of entreegeld. Golfbaan Delfland ligt op de grens van Delft en Schipluiden en is gemakkelijk over de A4 vanuit zowel Den Haag als Rotterdam in 10 à 15 minuten te bereiken.

In het ruim 19-jarige bestaan is onze baan uitgegroeid tot één van de populairste en gezelligste banen van Zuid-Holland. Golfbaan Delfland heeft een gevarieerde 27-holes Championship Course ( par 72/73 ) en een uitdagende Challenge Course (9-holes Par 3). Door het jaar heen organiseren wij regelmatig open wedstrijden en fun events. Voor jong en oud; beginners en gevorderden én altijd voor spelers van andere banen toegankelijk!

Golfbaan Delfland beschikt over uitstekende oefenfaciliteiten.  De verlichte en deels overdekte en verwarmde Driving Range biedt plaats aan 56 golfers. Voor het korte werk kunt u gratis terecht op meerdere putting en chipping greens en een pitching area. De gekwalificeerde golfleraren van de Delfland Golf Academy verzorgen beginnerscursussen, privé- en groepslessen maar ook mentale en fysieke trainingsprogramma’s. Tevens kunt u bij onze brasserie sfeer- en smaakvol eten en drinken in het restaurant, de serre of op het zonnige beschutte terras. Voor de juiste en meest modieuze uitrusting biedt onze Golfshop van vele topmerken een uitgebreid assortiment clubs, tassen, kleding en schoeisel én een advies op maat; o.a. door een persoonlijke fitting sessie.

Brasserie Delfland

Ook niet-golfers zijn van harte welkom op Delfland. Bijvoorbeeld in onze sfeervolle Brasserie Delfland waar in een ontspannen, informele en gastvrije groene omgeving culinair genoten kan worden. Ook voor al uw feesten/partijen en zakelijke meetings is Brasserie Delfland de juiste locatie met uitstekende bereikbaarheid & gratis parkeren voor de deur.
Voor meer informatie: www.brasseriedelfland.nl

Team Delfland verwelkomt u graag op onze golfbaan en Brasserie Schipluiden! Bekijk onderstaand filmpje en waan je op Golfbaan Delfland. Kijk ook eens rond op onze site voor meer inspiratie! Vragen/opmerkingen? Mail ons!