Open Dag: zondag 23 september

Open Dag – zondag 23 september

Op zondag 23  september organiseren wij weer een Open Dag tussen 13 en 16 uur. U kunt dan kennis maken met Golfbaan Delfland en al haar facetten. Op deze Open Dag  kan jong en oud op een leuke, toegankelijke manier kennismaken met Delfland én de mooie golfsport! Er worden GRATIS KENNISMAKINGSLESSEN door onze golfprofessionals gegeven, rondleidingen verzorgt en natuurlijk zijn er leuke acties. Graag tot zondag 23 september in Schipluiden!

Nog nooit gegolfd?
Er worden tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. U krijgt uitleg over het golfspel door één van onze PGA-gekwalificeerde golfprofessionals. Natuurlijk mag u zelf een balletje slaan op onze overdekte driving range en kunt u de beginselen van het chippen, pitchen en putten zelf ervaren. Ook zijn er rondleidingen, leuke acties en nog veel meer! U hoeft alleen voor sportieve kleding en schoenen te zorgen. 

In onze Golfshop kunt u terecht voor leuke aanbiedingen van (starters)sets, kleding en nog veel meer. Brasserie Delfland nodigt u uit om kennis te maken met de horeca-mogelijkheden op Delfland. Want Delfland is meer dan golfen alleen. Kom naar onze Open Dag en ervaar het zelf!

Via onderstaand formulier of het Informatiebord in de Brasserie kunt u zich aanmelden. Toegang is gratis en geheel vrijblijvend. Leuk u te mogen ontvangen!

AANMELDFORMULIER

Oeps! We konden je formulier niet vinden.