Open Dag: Zondag 27 augustus

Op zondag 27 augustus van 14 – 17 uur is er weer Open Dag op Golfbaan Delfland. Iedereen die kennis wil maken met de mooie golfsport of Golfbaan Delfland, is van harte welkom. U kunt deze middag kennis maken met Golfbaan Delfland in al haar facetten.

Nog nooit gegolfd?
Er worden tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. U krijgt uitleg over het golfspel door één van onze PGA-gekwalificeerde golfprofessionals. Natuurlijk mag u zelf een balletje slaan op onze overdekte driving range en kunt u de beginselen van het chippen, pitchen en putten zelf ervaren. Ook zijn er rondleidingen, leuke acties en nog veel meer!

Al golfervaring?
Afhankelijk van de mate van ervaring kunt u onze grote baan (Championship Course) of kleine baan (Par 3 Challenge Course) op en een heerlijk rondje golfen. Greenfees zijn te koop aan onze receptie in de Golfshop.

In onze Golfshop kunt u terecht voor leuke aanbiedingen van (starters)sets, kleding en nog veel meer. Brasserie Delfland nodigt u uit om kennis te maken met de horeca-mogelijkheden op Delfland. Want Delfland is meer dan golfen alleen. Kom naar onze Open Dag en ervaar het zelf!

Via onderstaand formulier of het Informatiebord in de Brasserie kunt u zich aanmelden. Toegang is gratis en geheel vrijblijvend.

  • Naar dit mailadres sturen wij de bevestiging