Open 18-holes wedstrijd – 18 juli

Open 18-holes wedstrijd – zaterdag 18 juli 2020 

Ook eens deelnemen aan één van de open wedstrijden op Golfbaan Delfland? Van harte welkom op zaterdag 18 juli voor deze gezelligeheidswedstrijd over 18-holes.

Hieronder vind je de startlijst.

Startlijst Open 18 Holes 18 juli 2020

Vanaf 13.30 uur wordt er op de Gele en Blauwe lus gestart voor 18-holes. Tijdens de 18-holes gezelligheidswedstrijd wordt er gespeeld in drie Handicapcategorieën; 0 t/m 18.4, 18.5 t/m 36 en > 36.1. Spelers vanaf 12 jaar met minimaal Handicap 54 zijn van harte welkom om ook deel te nemen. Vanwege onze coronamaatregelen en naleving van het protocol wordt er gespeeld in 3-ballen. 

Spelvorm
In de Handicapcategorie 0 t/m 18.4 wordt Strokeplay netto gespeeld. De overige categorieën spelen individueel Stableford. Er wordt gespeeld volgens de NGF-regels. 

Ontvangst en prijsuitreiking
Er zal geen prijsuitreiking plaatsvinden. Gewonnen prijzen kunnen in de week na de wedstrijd bij de Shop worden opgehaald. Er zal een ontvangst zijn voor de Brasserie of in de Shop waar je je kunt melden voor aanvang van de wedstrijd.

Brasserie Delfland
Op de avond zelf kun je een drankje of hapje nuttigen in onze gezellige Brasserie. Reserveren voor binnen is verplicht en kan via 015 3807911 (3).

Handicart
Handicarts graag van tevoren reserveren. Deze kunnen op vertoon van pasje van Stichting Handicart in de Golfshop opgehaald en betaald worden. 

Aanmelden
Het is niet langer mogelijk je aan te melden. 

Lid van een andere golfbaan? Van harte welkom, iedereen kan deelnemen aan de gezellige open wedstrijden van Golfbaan Delfland.

Geen nieuws over onze wedstrijden meer missen? Like onze speciale Facebook-paginaTijdens de 18-holes wedstrijd worden de NGF-regels gehanteerd.


                                                                                                                             Fotocredit: P.Biemans

 
 
What do you want to do ?

New mail

 
What do you want to do ?

New mail