Nieuw in de Golfshop

Wij maken ons klaar voor het najaar en de winter en iedere dag komen er veel nieuwe zendingen binnen. Onderstaande is al binnen en willen wij graag bij u onder de aandacht brengen zodat u goed voorbereid het nieuwe seizoen tegemoet gaan. 

BigBoy Nitron trolley (vouwt zichzelf uit)

Super handige trolley die zichzelf uitvouwt en van alle gemakken is voorzien

Scotty Cameron Phantom X putters

Nieuw: Callaway Epic flash driver

 

NIEUW bij Callaway is de EPIC FLASH-lijn. De woods (driver en fairwaywoods) hebben een slagvlak die voor het eerst ontworpen is met behulp van Ai (Artificial intelligence). Het resultaat is dat de sweetspot (optimale raakpunt op het slagvlak waarbij je de meeste balsnelheid meegeeft) groter is geworden.

Ook de nieuwste putters met Stroke Lab Technologie van Odyssey zijn vanaf nu verkrijgbaar. Het bijzondere aan deze putters is dat dit de eerste putters zijn waarbij er gelet is op de swingweight (gewicht van de club/putters tijdens de swing).

Callaway Apex & Big Bertha ijzers & hybride

Nieuw: PING G410

De nieuwe G410-lijn bestaat uit nieuwe ijzers, hybrids, fairwaywoods en drivers. De nieuwe lijn biedt meer instelopties om de gewenste balvlucht, afstand en precisie te behalen.

 

De nieuwe Sigma putters hebben een nieuwe insert waardoor het balcontact stabieler wordt, maar ook zachter. Probeer het zelf en kom fitten!

Nieuw: TS-serie van Titleist

 

Titleist Pro V1 en Pro V1X golfballen

Scotty Cameron Phantom X putters 

TaylorMade: nieuwe M5 en M6-serie

 

Afspraak voor een vrijblijvende fitting maken? Maak een afspraak via mail of telefonisch via 015 3807911 (1).