Vergaderen

Uw zakelijke bijeenkomst geheel verzorgd op één locatie? Kom vergaderen in een groene omgeving! Van harte welkom op Golfbaan Delfland!

De vergaderzaal is stijlvol ingericht en voorzien van alle comfort. Met de beschikking over een 45” televisie met HDMI-aansluiting, een beamer, flipover en diverse horeca faciliteiten ontbreekt het aan niets tijdens uw vergadering.

Golfbaan Delfland ligt aan de rand van Delft, op 10 minuten van Den Haag en Rotterdam, langs de A4, centraal in de Randstad, maar zeer rustig in het natuurgebied Midden-Delfland.

Maak kennis met onze comfortabele ruimte voor uw kleinschalige vergaderingen of bijeenkomsten!

Vergaderzaal Delfland

Oppervlakte: 45m2
Capaciteit: tot 24 personen
Mogelijke opstellingen:
U-vorm: tot 18 personen
Blok: tot 16 personen
Carré: tot 16 personen
School: tot 12 personen
Cabaret: tot 24 personen
Theater: tot 24 personen

Kenmerken:
– Toegang tot eigen toilet
– Airconditioning
– Beamer
– 45″ Flatscreen TV
– Flip-over met stiften
– Daglicht
– Gratis Wifi
– Gratis parkeren voor de deur

Prijzen:
Een dagdeel vergaderen kost € 75,00 inclusief BTW
Koffie-, thee- en waterarrangement € 2,50 p.p. incl. BTW

De aangrenzende ruimtes zoals onze gezellige Brasserie, sfeervolle serre en zonnige terras met uitzicht op de puttinggreen zorgen ervoor dat uw ontvangst, lunch, borrel en/of diner naadloos in elkaar kunnen overlopen en perfect aansluiten bij uw meeting.

Interesse? Reserveer direct de vergaderruimte of maak een afspraak voor een rondleiding
Mail naar onze afdeling evenementen en informeer naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

Het nuttige met het aangename combineren? Ons horeca-team biedt de volgende arrangementen tijdens uw vergadering/bijeenkomst.

Ontbijt arrangement (vanaf 8 uur) Vanaf € 9,50 p.p. bij vergaderarrangement (min. 12 pers.)
Vroeg aan de slag en de file vermijden? Bij aanvang van de vergadering serveren wij lekker ontbijt voor een goede start van de dag. Dit arrangement bestaat uit: een roombotercroissant met aardbeienjam en roomboter, verse fruitsalade, glas jus d’orange & onbeperkt koffie en thee.

Lunch arrangement. Vanaf € 13,75 p.p.

U kunt uw vergadering natuurlijk altijd uitbreiden met een lunch. Deze zal in onze sfeervolle Brasserie geserveerd worden. Zo serveren wij bijvoorbeeld Lunch Delfland De Luxe, bestaande uit: tomatenroomsoep, broodje kalfskroket, wit/bruine pistolets, zachte puntjes, bruine/witte boterhammen, roomboter, diverse vleeswaren, kaas, eiersalade en gemengde salade, koffie/ thee, (karne)melk, jus d’orange en vers fruit.

Borrel arrangement. Vanaf € 14,50 p.p.   

Na een dag(deel) hard werken, is het nu tijd voor ontspanning onder het genot van een heerlijk drankje in onze Brasserie. Ons borrelarrangement bestaat uit een 1-uurs drankarrangement (keuze uit huiswijn, tapbier en frisdrank) uitgebreid met een bittergarnituur van de Chef bestaande uit een assortiment garnalen, bitterballen, kippenboutjes piri piri, kaasstengels en loempia’s (3 p.p.).

Andere (dieet)wensen? Laat het ons weten…..natuurlijk denken wij graag met u mee!

 

 

  • Indien van toepassing

Vergaderen