Medewerkers Bediening

Brasserie Delfland te Schipluiden ligt centraal tussen de 36-holes wedstrijdbaan en uitgebreide oefenfaciliteiten van Golfbaan Delfland, één van de grootste en drukste golfbanen van Zuid-Holland. Voor gasten, golfers en niet-golfers, voor vergaderingen, feesten en evenementen biedt Brasserie Delfland uitgebreide mogelijkheden.

Ter uitbreiding van ons enthousiaste horecateam zoeken wij:

MEDEWERKERS BEDIENING (FT/PT)

Als medewerker bediening ben jij het visitekaartje van onze Brasserie en zorg je voor een glimlach bij onze gasten. Je ontvangt gasten en zorgt dat het tijdens hun verblijf aan niets ontbreekt. Je neemt bestellingen op en je serveert dranken en maaltijden uit. Ook zorg je voor het dekken, afruimen en schoonmaken van tafels en de bar. Jouw inzet en enthousiasme zorgen ervoor dat onze gasten graag terugkomen.

Je bent gastvrij, initiatiefrijk, representatief, enthousiast en je steekt graag de handen uit de mouwen. Ook spreek je vloeiend Nederlands en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt minimaal 2 jaar horeca-ervaring.

Je komt te werken in een jong, hardwerkend en gezellig team. Tijdens je dienst wordt er goed voor je gezorgd. Je collega’s uit de keuken doen elke dag weer hun uiterste best om een heerlijke personeelsmaaltijd te verzorgen en aan het einde van je dienst kun je genieten van een drankje met je collega’s. Je werkomgeving is ook nog eens groen, sportief en dynamisch. Geen dag is hetzelfde. Je krijgt de mogelijkheid tot het beoefenen van de mooie golfsport en natuurlijk krijg je een marktconform salaris. 

Zie jij jezelf al werken in onze drukke, gezellige Brasserie?

Wij komen graag met je in contact! Mail je motivatie & cv naar personeel@delflandgolf.nl, t.a.v. Wanja Krijnen, HRM-manager.

SOLLICITEER DIRECT!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.