Medewerkers Bediening

Brasserie Delfland ligt centraal tussen de 36-holes wedstrijdbaan en uitgebreide oefenfaciliteiten van Golfbaan Delfland, één van de grootste en drukste golfbanen in Nederland. Voor gasten, golfers en nietgolfers, voor vergaderingen, feesten en evenementen biedt Brasserie Delfland uitgebreide mogelijkheden. Ter uitbreiding van ons enthousiaste horecateam zoeken wij:

 MEDEWERKERS BEDIENING

De functie
Als medewerker bediening ben jij het visitekaartje van onze Brasserie en zorg jij voor een glimlach bij onze gasten. Je ontvangt gasten en zorgt dat het tijdens hun verblijf aan niets ontbreekt. Je neemt bestellingen op en je serveert maaltijden en dranken uit. Ook zorg je voor het dekken, afruimen en schoonmaken van tafels en de bar. Jouw enthousiasme zorgt ervoor dat onze gasten graag terugkomen. Je bent klant- en servicegericht, initiatiefrijk, representatief, enthousiast en je steekt graag de handen uit je mouwen. Ook spreek je vloeiend Nederlands en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.Voor deze functie heb je bij voorkeur minimaal 2 jaar horeca-ervaring.

Wij bieden
Deze functie is zowel parttime als fulltime in te vullen en ideaal als je je werk wilt combineren met een studie of een andere parttime baan of als je juist veel wil werken in vakanties of weekenden.

Je komt te werken in een jong, hardwerkend en gezellig team. Tijdens je dienst wordt er goed voor je gezorgd. Je collega’s uit de keuken doen elke dag weer hun uiterste best om heerlijke personeelsmaaltijden te verzorgen en aan het einde van je dienst kun je genieten van een sluitdrankje met je collega’s. Je werkomgeving is ook nog eens groen, sportief en dynamisch. Geen dag is hetzelfde. Je krijgt de mogelijkheid tot het beoefenen van de mooie golfsport en natuurlijk krijg je een marktconform salaris.

Zie jij jezelf al werken in onze drukke, gezellige Brasserie?
Stuur dan jouw cv en motivatie naar Yvette Struyk via onderstaande button. Zodra we jouw sollicitatie binnen hebben, ontvang je van ons een bevestiging. Ben jij de enthousiaste persoon die wij zoeken om ons team te versterken? Dan bellen wij je voor een kennismakingsgesprek. Wie weet word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer direct!

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.