MEDEWERKER BEDIENING (OPROEPBASIS)

Brasserie Delfland ligt centraal tussen de 36-holes wedstrijdbaan en uitgebreide oefenfaciliteiten van Golfbaan Delfland, één van de grootste en drukste golfbanen in Nederland. Voor gasten, golfers en nietgolfers, voor vergaderingen, feesten en evenementen biedt Brasserie Delfland uitgebreide mogelijkheden. Ter uitbreiding van ons enthousiaste horecateam zoeken wij 

MEDEWERKERS BEDIENING – OPROEPBASIS

Wij vragen
Als medewerker bediening ben jij het visitekaartje van onze Brasserie en zorg jij voor een glimlach bij onze gasten. Je ontvangt gasten en zorgt dat het tijdens hun verblijf aan niets ontbreekt. Je neemt bestellingen op en je serveert maaltijden en dranken uit. Ook zorg je voor het dekken, afruimen en schoonmaken van tafels en de bar. Jouw enthousiasme zorgt ervoor dat onze gasten graag terugkomen. Je bent gast- en servicegericht, initiatiefrijk, representatief, enthousiast en je steekt graag de handen uit je mouwen. Ook heb je geen 900 tot 1700 mentaliteit, spreek je vloeiend Nederlands en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wij bieden
Deze functie is op oproepbasis en ideaal als je je werk wilt combineren met een studie of een andere parttime baan of als je juist veel wil werken in vakanties of weekenden.

Je komt te werken in een jong, hardwerkend en gezellig team. Tijdens je dienst wordt er goed voor je gezorgd. Je werkomgeving is ook nog eens groen, sportief en dynamisch. Geen dag is hetzelfde. Je krijgt de mogelijkheid tot het beoefenen van de mooie golfsport en natuurlijk krijg je een marktconform salaris.

Zie jij jezelf al werken in onze drukke, gezellige Brasserie Delfland?
Stuur dan jouw cv en motivatie naar personeel@delflandgolf.nl t.a.v. Nils van den Engel, Hospitality Manager. Zodra we jouw sollicitatie binnen hebben, ontvang je van ons een bevestiging. Ben of ken jij de enthousiaste persoon die wij zoeken om ons team te versterken? Dan bellen wij je voor een kennismakingsgesprek. Wie weet word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer direct!

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.