Medewerker Spoelkeuken

Brasserie Delfland te Schipluiden ligt centraal tussen de 36-holes wedstrijdbaan en uitgebreide oefenfaciliteiten van Golfbaan Delfland, één van de grootste en drukste golfbanen in Zuid-Holland. Voor gasten, golfers en niet golfers, voor vergaderingen, feesten, evenementen en borrels biedt Brasserie Delfland uitgebreide mogelijkheden.

Ter uitbreiding van ons gezellige horecateam zoeken wij:

MEDEWERKERS SPOELKEUKEN (FT/PT)

Als medewerker spoelkeuken heb je een cruciale taak in de keuken. Jij bent degene die zorgt dat het glaswerk, serviesgoed, bestek, pannen en schalen brandschoon zijn, je spoelt etensresten weg, vult de vaatwasmachine en wast ook met de hand af. Op drukke dagen vliegen de borden de keuken uit, voor jou is het de uitdaging om alles op tijd klaar te hebben staan voor de koks. De spoelkeuken en de bijbehorende ruimtes houd je schoon en netjes zodat iedereen veilig en hygiënisch kan werken. 
 
De functie is voor tenminste 24 uur per week
dus goed te combineren met bijvoorbeeld een studie of gezin. Ervaring is niet vereist, wel dat je van aanpakken weet. Je bent enthousiast, zelfstandig en flexibel inzetbaar dat wil zeggen doordeweeks, in de weekenden, overdag, in de avonden en op feestdagen.

Bij ons speel je als medewerker gratis golf. Je komt te werken in een jong, hardwerkend en gezellig team. Een lekkere personeelsmaaltijd en een sluitdrankje met je collega’s staan dagelijks op het menu. Je werkomgeving is groen, sportief en dynamisch, geen dag is hetzelfde. Je salaris is natuurlijk marktconform. 

Zie jij jezelf al staan in een drukke keuken?

Wij komen graag met je in contact! Mail je motivatie & cv naar personeel@delflandgolf.nl, t.a.v. Wanja Krijnen, HRM-manager.

SOLLICITEER DIRECT!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.