Medewerker Bar

Brasserie Delfland te Schipluiden ligt centraal tussen de 36-holes wedstrijdbaan en uitgebreide oefenfaciliteiten van Golfbaan Delfland, één van de grootste en drukste golfbanen in Zuid-Holland. Voor gasten, golfers en niet-golfers, voor vergaderingen, feesten en evenementen biedt Brasserie Delfland uitgebreide mogelijkheden.

Wil jij niets liever dan onze gasten een onvergetelijke dag bezorgen en zorgen jouw enthousiasme en inzet ervoor dat onze bezoekers met een glimlach naar huis gaan en graag terugkomen?

Ter uitbreiding van ons enthousiaste horecateam zoeken wij een:

MEDEWERKER BAR (FT/PT)

Als barman of – vrouw heb jij een sleutelpositie binnen onze Brasserie. Voor het verzorgen van de dranken, het zorgen voor een goede mise- en place, het aan- en afsluiten van bierfusten en het altijd op orde houden van de bar draai jij je hand niet om. Achter de bar kom jij tot je recht en ben je als een vis in het water. Je streeft net als wij naar een zo hoog mogelijk niveau op het gebied van kwaliteit, snelheid en vooral gastvrijheid.

Onze horecamedewerkers zijn gastvrij, initiatiefrijk, representatief en enthousiast.

Zij houden het hoofd koel op drukke dagen, presteren onder druk, steken graag de handen uit de mouwen en beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden. Horeca ervaring is vereist. 

De functie is zowel parttime als fulltime in te vullen. Ideaal als je je werk wilt combineren met bijvoorbeeld een studie.

Je komt te werken in een jong, hardwerkend en gezellig team. Tijdens je dienst wordt er goed voor je gezorgd. Je collega’s uit de keuken doen elke dag weer hun best om een heerlijke personeelsmaaltijd te verzorgen en aan het einde van je dienst kun je genieten van een drankje met je collega’s. Je werkomgeving is ook nog eens groen, sportief en dynamisch. Geen dag is hetzelfde. Je krijgt de mogelijkheid tot het beoefenen van de mooie golfsport en natuurlijk krijg je een marktconform salaris. 

Zie jij jezelf al werken in onze drukke, gezellige Brasserie?

Wij komen graag met je in contact! Mail je motivatie & cv naar personeel@delflandgolf.nl, t.a.v. Wanja Krijnen, HRM-manager.

SOLLICITEER DIRECT!

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.