Open Delfland Sixes 2019

Na twee succesvolle edities, organiseren wij in het weekend van 31 augustus en 1 september voor de derde keer de Open Delfland Sixes (Matchplay Kampioenschap).

De Open Delfland Sixes worden op zowel zaterdag als zondag gespeeld voor de heren (dames alleen op zondag), het is dus belangrijk dat de heren beide dagen beschikbaar zijn. Alle heren spelen gegarandeerd 36-holes in twee dagen, ongeacht of je in de eerste ronde wordt uitgeschakeld. De dames spelen gegarandeerd 18-holes. Via onderstaand formulier kun je je inschrijven. 

Er wordt gestreden in diverse HCP categorieën zonder Handicapverrekening, dus voor iedere golfer met minimaal HCP 54 is het leuk en uitdagend om deel te nemen. Ben je 14 jaar of ouder en ben je in het bezit van minimaal HCP 54, dan dagen wij je hierbij uit om ook deel te nemen.

Meer specifieke informatie over bijvoorbeeld speluitleg, puntentelling en deelnemers vind je onderaan deze pagina.

Inschrijven kan t/m woensdag 28 augustus 16:00 uur. De startlijst voor de zaterdag wordt uiterlijk donderdag 29 augustus bekendgemaakt en gepubliceerd via de site en social media. 

Gezien de grootte van het evenement, zijn de starttijden nog niet bekend. Houd er rekening mee dat er vanaf 07:30 uur gestart zou kunnen worden.

 

Inschrijven

Inschrijfformulier Open Delfland Sixes Matchplay Kampioenschap

Uitleg

Uitleg Open Delfland Sixes Matchplay Kampioenschap 2019

Puntentelling

Puntentelling Open Delfland Sixes Matchplay Kampioenschap 2019

Kosten

Kosten deelnamen Open Delfland Sixes Matchplay Kampioenschap 2019

Deelnemers

Overzicht deelnemers Open Delfland Sixes Matchplay Kampioenschap 2019