Marshal – Yvonne Verleg

Yvonne Verleg

Aangenaam, ik ben Yvonne. Vanaf 1993 heb ik voor Shell Chemicals in een technische en commerciële rol gewerkt. De laatste 10 jaar, was ik Senior Sales Manager en actief in Europa en Amerika. In 2015 heb ik Shell verlaten.

Mijn hobby’s zijn golfen, fietsen, wandelen, en muziek maken. Als instrumenten speel ik Alt/tenor saxofoon, accordeon en piano. Ook ben ik actief bij 3 muziekverenigingen. Regelmatig speel ik bij demente bejaarden en hoop ze een leuke middag te geven, door liedjes uit de “oude doos” te spelen. Een andere hobby is reizen all over the world.

Ik ben Marshal geworden op Golfbaan Delfland, omdat Delfland een schitterende baan is, met veel mogelijkheden. Veel leuke en lieve mensen, en ook ontmoet je altijd weer nieuwe interessante mensen. Veel plezier op Delfland en dus graag tot ziens in de baan!