Marshal – Ton van Abswoude

Ton van Abswoude

Ik ben Ton van Abswoude en woon in Maasland. 

Hobby’s

  • Golfen
  • Fietsen
  • (Actieve) vakanties

Golfervaring

  • 12 jaar op Golfbaan Schinkelshoek Vlaardingen

Binding met Delfland

Is een grote baan, langere holes meer uitdaging

vanaf 2009 (11 jaar)

Mijn Handicap is 24

Marshal anekdote: Elke maand stond de toenmalige Golfshop gevuld met Marshals om de marshal-planning van de volgende maand in te vullen. Soms werd het wat rumoerig in de shop (dan druk ik mij voorzichtig uit) met een aantal Marshals erin. Hoe dat bij de collega’s in de shop en klanten overkwam, kun je raden. Ik ben toen met mijn IT achtergrond op internet gaan kijken naar de mogelijkheden om de Marshalplanning thuis in te vullen. Google Drive was nog niet zo lang ter beschikking en heb mij er in verdiept. In 2011 heb ik de eerste maand planning “online” gezet. Natuurlijk krijg je te maken met personen die niets met internet te maken willen hebben en heb ik het een periode voor ze ingevuld. Van lieverlee gingen de Marshals het zelf doen en zijn we nu het 10e jaar online met de Marshal-planning.