Marshal – Peter de Visser

Peter de Visser

Graag stel ik mij aan jullie voor. Ik ben Peter de Visser woonachtig in het pittoreske Den Hoorn en Marshal op Golfbaan Delfland sinds 2012. Golfen doe ik al ruim 15 jaar en heb het geschopt tot Handicap 15.8

Jarenlang werkzaam geweest bij een multinational in verschillende leidinggevende functies in het hogere kader. Sinds dit jaar ben ik toegetreden tot het Marshal coördinatieteam.

Ben iets eerder gestopt met werken en run momenteel nog mijn eigen toko. Ik geef onder andere advies op het gebied van Account- en Salesmanagement.

Hobby’s: uiteraard golf, door dat ik jaarlijks een golfdag voor mijn werk organiseerde ben ik verknocht geraakt aan deze mooie sport. Je bent altijd buiten in de natuur en geconcentreerd op een goede slag en een mooie ronde.

Golfbaan Delfland biedt alles wat een golfer maar kan wensen, 27 uitdagende holes, Par 3 Challenge Course voor het korte werk, goed restaurant, super gezellig zonnig terras (hole 19!) en een Golfshop met mooie artikelen en bovenal een zeer goed advies voor aanschaf juiste clubs en kleding.

Mijn andere hobby’s zijn: hardlopen, tennissen, lezen met name trillers en complot theorieën.En natuurlijk mijn ruwharige teckel Guus.

Een leuke anekdote? Er zijn er meerdere, echter ik zal mij beperken tot twee, ik was net Marshal op Golfbaan Delfland en reed op een zondagmiddag in de buggy over de Blauwe lus, wat schertste mijn verbazing op de tee van hole 9 zat een gezinnetje bestaande uit vader, moeder en twee kinderen te picknicken. Ik heb ze er natuurlijk op gewezen dat ze zich op priv terrein bevonden en het niet is toegestaan als niet golfer de baan te betreden. De man dacht dat het een park was en dat het pad langs hole 9 openbaar was.

Mijn tweede betreft een blessure bij een dame, ook op de Blauwe lus. Ik werd gebeld door de Golfshop dat er een dame op hole 3 door haar enkel was gegaan en of ik haar wilde ophalen met de buggy. Uiteraard eerst ijs in de Brasserie gehaald en linea recta naar hole 3.

De enkel was behoorlijk gezwollen en het ijs kwam dan ook als geroepen. De betreffende dame in de buggy, ijs op de enkel en terug richting Brasserie. Onder het rijden zei ik tegen de dame dat het wellicht verstandig is om naar de huisartsenpost te gaan om te laten kijken of er iets gescheurd is. Lachend zei ze, “Marshal mijn man is huisarts dus dat komt wel goed”. Toen ik bij haar auto kwam was haar man al gearriveerd en maakte mij complimenten hoe wij ze zaak hadden aangepakt. Waar een EHBO-diploma al niet goed voor is!  Als Marshal van Golfbaan Delfland wens ik iedereen een goede maar bovenal plezierige golfdag. Graag tot ziens.