Marshal – Peter Bolkenbaas

Peter Bolkenbaas

Mag ik mij even voorstellen?

Ik heet Peter Bolkenbaas en ben 71 jaar. Ik woon in Den Haag samen met Wilma. Wij hebben kinderen en kleinkinderen (allemaal jongens). De oudste is 19 jaar en de jongste 4 weken.

Tot de datum van mijn pensionering, januari 2014, heb ik gewerkt bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie, in de sector Gevangeniswezen. Ik ben van oorsprong een HRM-man. Daarnaast heb ik allerlei (landelijke) projecten uitgevoerd (digitalisering en procesmanagement).

Vanaf 2014 ben ik Marshal op Golfbaan Delfland.Het leukste aan de functie van Marshal is het contact met de golfers en zorgen dat dat zij een plezierig en veilig golfrondje kunnen lopen. Met name de combinatie van gastheer en de contacten met de golfers spreekt mij erg aan.

Ik word blij als de golfers een positieve feedback geven op hun verblijf bij Golfbaan Delfland en dat ik daar een bijdrage aan heb kunnen geven.

Leukste ervaringen zijn: het deelnemen aan het door de Golfacademy georganiseerde Paas- en Kersttoernooi en het 55 plus toernooi.Daarnaast vind ik “Glow in the Dark golf ” een geweldig leuk evenement. Kregen heel veel positieve reacties van de deelnemers.

Naast Marshal op de golfbaan, ben ik ook City Host (gastheer) van de gemeente Den Haag. In die functie helpen wij bezoekers aan de gemeente Den Haag met uiteenlopende vragen en wijzen wij hun de weg.Wij proberen voor de bezoekers een wow-moment te creëren. Die ervaring kan ik ook in mijn functie van Marsha bij Golfbaan Delfland goed gebruiken.