Marshal – Martin Boon

Martin Boon

Mijn naam is Martin Boon en ik woon in Hoek van Holland. Ik ben 71 en getrouwd met Miriam

Begonnen als Marshal op Delfland: maart 2012

Ik golf al heel lang ( aantal jaren vergeten).Mijn binding met Golfbaan Delfland is dat we een heel leuk en gezellig Marshal team hebben. Ik speel iedere maandagmorgen met  3 collega Marshals en 2 anderen. .

Het zal een jaar of 5/6 geleden geweest zijn en ik had dienst. Tijdens mijn dienst werd ik gebeld door 2 hele boze dames. Ik spoedde mij met de buggy naar de dames om te infomeren wat het probleem was. De dames vertelden mij dat 2 heren achter hen hun 2e bal van de fairway over de dames heenhadden geslagen. De dames waren zeer ontstemd en eisten van mij een oplossing. Ik stelde voor om eerst de lezing van de heren te horen en daarna bij hen terug te komen. De heren legden mij uit dat de dames hen niet wilden laten passeren aangezien zij veel sneller waren met hun Handicart. Ik legde de heren uit dat dit uiteraard niet de manier was om dit probleem op te lossen en bovendien voor de dames ook nog zeer gevaarlijk was. Ik stelde de heren voor om na hun ronde de dames in de Brasserie hun excuses aan te bieden en zo geschiede. Eind goed al goed en een blije Marshal!