KEUKENHULP – vacature

Keukenhulp – vacature 

Wil jij aan de slag op één van de grootste en drukste golfbanen in Nederland? Heb je een passie voor koken? Brasserie Delfland is op zoek naar een enthousiaste keukenhulp die onze keukenbrigade komt versterken.

Keukenhulp (m/v)

Functie-inhoud

Je bent verantwoordelijk voor:

  • voorbereidende werkzaamheden in de keuken
  • mise- en- place
  • bereiding en tijdige uitgifte van onze koude en warme gerechten
  • het zorgdragen voor de uiterlijke presentatie van onze gerechten

Je werkt nauw samen met de chef-kok, sous chef en de zelfstandig werkende koks.

Functie-eisen
Je neemt initiatief, bent actief, stressbestendig, snel en netjes, communicatief vaardig en je staat open voor vernieuwing. Uiteraard heb je geen moeite met onregelmatige tijden, het werken in weekenden en/of op feestdagen. Ervaring als kok is geen must, wel dat je van aanpakken houdt.

Ben je bereid de mouwen op te stropen en kun je je hoofd koel houden op drukke momenten? Dan ben je op de juiste plek in de keuken van Brasserie Delfland!

Wij bieden

Je komt te werken in een jong, enthousiast, hardwerkend en gezellig team. Je krijgt in onze keuken de gelegenheid om te leren van professionals. Buiten werktijden geniet je van een aantrekkelijke personeelskorting in de Brasserie. Je krijgt van ons bedrijfskleding. Je werkomgeving is groen en sportief, je salaris is marktconform en je krijgt de mogelijkheid tot het beoefenen van de mooie golfsport.

Heb je interesse?

Wij zien jouw cv & motivatie graag verschijnen op keuken@delflandgolf.nl t.a.v. de heer I. Boers.

Solliciteer direct!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.